Brutálisan megverték a rendőrt – senki sem segített neki

Brutálisan megverte az őt letartóztatni akaró rendőrt egy férfi, az esetet pedig az arra járók levideózták. A rendőr segítségére azonban nem siettek az emberek, helyette nevettek a látványon, és volt aki tovább biztatta a támadót.

Forrás: v4na hírügynökség2020. 10. 21. 14:01
null
Forrás: V4NA - Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő méreteket öltött az Egyesült Államokban a rendőrellenesség az utóbbi időben. Most egy szélsőséges esetre derült fény, az észak-karolinai Rowlandben brutálisan megvertek egy rendőrt, aki éppen egy férfit akart letartóztatni – számolt be róla a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A rendőr, Michael Sale éppen egy bejelentés miatt ment ki a helyszínre, hogy ott letartóztassa James Alphonso Rogerst, a zavargást okozó férfit. Ő azonban nem engedelmeskedett a tisztnek, hanem erőszakossá vált vele. A férfi elkezdte ütlegelni Sale-t, egy arra járó személy pedig ahelyett, hogy segített volna, megállt és élőben kezdte el közvetíteni a verekedést a Facebook-on.

A rendőrség beszámolója szerint Michael Sale segítséget kért egy közelben lévő férfitól, aki azonban megtagadta azt. Később aztán többen is megjelentek az utcán, és arról beszéltek, hogy valakinek azért segítenie kellene. Mindeközben a rendőrt tovább verte Rogers, többek között az arcán is. Végül csak egy ember volt, aki megpróbált segíteni egy alkalommal a rendőrnek, de nem járt határozott sikerrel.

Az incidensről készült felvételen az is hallható, ahogyan egy férfi azt kiabálja, hadd verje tovább a férfi a rendőrt, és hogy ne engedje meg, hogy börtönbe vigyék. Többen pedig nevetnek a videón.

Végül megérkezett a segítség a rendőrnek, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, mert azt gyanították, hogy eltörött egy csontja a szeme körül. Michael Sale azóta már jobban van, és elhagyhatta a kórházat is, támadóját pedig letartóztatták.

Mint kiderült, Sale egyedül dolgozott az incidens idején, ezért tartott sokáig, hogy megérkezzen a segítség. A rendőrfőnök szerint ezen igyekeznek javítani, és arra is rámutatott, hogy nagyon jó lett volna, ha a szemtanúk közül valakik segítettek volna Sale-nek, mert pontosan látták és tudták, milyen helyzetbe került.

Lelőtték a rendőrök az Antifát támogató gyilkos terroristát

A V4NA múlt hónap elején számolt be arról, hogy lelőtték a hatóságok nyomozás közben Michael Reinoehlt, azt a férfit, aki az azt megelőző héten egy portlandi tüntetésen a gyanú szerint megölt egy Trump-támogatót. Reinoehlről hamar kiderült egyébként, hogy az Antifa támogatója volt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.