A „faji bűnözők nyilvántartását” akarja bevezetni egy BLM aktivista

A több országban is létező, szexuális bűnelkövetők nyilvántartásához hasonló, nyilvános lista létrehozását szorgalmazza a radikális aktivista, aki korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a rendőrséget a Ku Klux Klánhoz hasonlította – olvasható a V4NA Hírügynökség cikkében.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2021. 01. 03. 17:54
null
Portland, 2020. november 6. A Black Lives Matter (Fekete életek számítanak) nevû mozgalom gépfegyveres szimpatizánsai az Oregon állambeli Portlandban tartott tüntetésen 2020. november 5-én, két nappal az amerikai elnök-, valamint képviselõházi és részleges szenátusi választások után. MTI/EPA/Christian Monterrosa Fotó: Christian Monterrosa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sasha Johnson még júliusban, egy londoni tüntetésen beszélt arról, a rendőrség semmiben nem különbözik a Ku Klux Klántól. Mindezt arra alapozta a nő, hogy a rendőrök csak úgy állnak az utcán, és a szobrokat védik meg, nem az embereket.

Az aktivista amellett is kampányolt, hogy hozzanak létre egy fekete bőrű emberekből álló milíciát. Elmondása szerint ezzel nem azt akarják jelezni, hogy az embereknek félniük kell tőlük és erőszak következik – csupán, ha más keményen nyilvánul meg velük szemben, akkor ők is így fognak tenni.

Johnson azóta csatlakozott a Taking the Initiative Party (TTIP) nevű párthoz.

A párt közleményében Johnson a „faji bűnelkövetők” nyilvántartásának bevezetését szorgalmazza, mely tartalmazná az elnyomott, háttérbe szorított etnikai csoportok ellen „mikroagressziót” elkövető emberek nevét. Ezt, a több országban is létező, szexuális bűnelkövetők nyilvántartásához hasonlóan képzeli el.

Ha valaki felkerülne erre a listára, nehezebben találna munkát, és azt is el szeretnék érni, hogy megtiltsák neki, hogy kisebbségek közelében éljen.

Johnson emellett azért is kampányol, hogy a brit állam fizessen kártérítést a rabszolgaságért. Úgy véli, hogy ezt például adómentességgel lehetne elérni, és rámutat, hogy a zsidók is kaptak kártérítést a második világháború és a holokauszt után – olvasható a V4NA Hírügynökség cikkében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.