időjárás 3°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Bizonyíték van rá, hogy Mark Rutte a Soros-birodalom utasításait követi + fotó

Forrás: origo.hu
2021.06.29. 21:27
Bizonyíték van rá, hogy Mark Rutte a Soros-birodalom utasításait követi + fotó

Mark Rutte, Hollandia miniszterelnöke az elmúlt években többször is közösen mutatkozott Soros György fiával, kijelölt utódjával, Alex Sorossal. Arra is volt példa, hogy egy hivatalos vacsorán egymással szemben ültek, ezt éppen Alex Soros egyik Instagram-bejegyzése bizonyítja – számol be róla cikkében az Origó.

Mark Rutte holland kormányfő, aki a gyermekvédelmi törvény kapcsán arról beszélt, hogy térdre kell kényszeríteni Magyarországot, az elmúlt években többször is közösen fotózkodott Soros György fiával. Az alábbi kép a tavalyi müncheni biztonságpolitikai konferencián készült, ahol egymással szemben ültek egy vacsorán.

Instagram/alexsoros

Ezen a képen a holland kormányfő mosolyogva szelfizik Alex Sorossal.

Az alábbi kép pedig azt mutatja, hogy a müncheni konferencián közvetlenül egymással szembe ültették őket.

Fotó: Instagram/alexsoros

Ezek a képek is egyértelműen bizonyítják, hogy a Soros-birodalom utasításaira indult támadás a magyar pedofilellenes és gyermekvédelmi törvény ellen.

A Soros-szervezetek irányítják a magyar pedofilellenes törvény elleni támadásokat

Mint arról korábban beszámoltunk, a Soros György bevándorláspárti spekuláns által finanszírozott álcivil szervezetek indítottak nemzetközi lejáratókampányt Magyarország ellen a pedofilellenes és gyerekvédelmi törvény miatt – ez derül ki, ha végigvesszük a tiltakozó szervezetek listáját, amelyek Brüsszelben is erőteljes lobbitevékenységet folytatnak. Pontosan ugyanazokról a szervezetekről van szó, amelyek Magyarországot az illegális migráció elutasítása miatt támadták. Vagyis az Amnesty Internationalről, a Civil Liberties Union for Europe-ról, a TASZ-ról, a Human Rights Watchról és persze a Magyar Helsinki Bizottságról.

Nem véletlen, hogy ezen szervezetek magyarellenes hazugságkampányát a „Soros karmesterének” nevezett Gerald Knaus vezényli le, aki korábban a migráció kapcsán támadta hazánkat. A háttérben pedig nemcsak Soros György jelenik meg, hanem a Soros-birodalom örököse, fia, Alex Soros is.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép:Instagram/alexsoros

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.