Háromszázalékos népszerűségét ünnepli a homoszexuális párt

Az olasz Partito Gay (homoszexuális párt) vezetése szerint az emberek olyan személyiséget szeretnének a politikai testületekben látni, aki szívén viseli és képviseli az LMBTQ-emberek érdekeit. Szerintük a mozgalom „elkezdi learatni első gyümölcseit”: jelenleg három százalékon áll – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2021. 07. 25. 10:08
null
Forrás: V4NA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emelkedik a 2021-es milánói helyhatósági választások előtt a Homoszexuális, LMBTQ, Szolidaritás, Környezetvédő és Liberális Párt támogatottsága – jelentette be a párt közleményben. A Demopolis közvélemény-kutató cég által július közepén, 4220 felnőtt mintán végzett felmérés szerint a mozgalom a preferenciák három százalékát érte el.

A Partito Gay szerint ez „kiváló eredmény”, tekintve, hogy még egy év sem telt el azóta, hogy Fabrizio Marrazzo bejelentette a pár létrejöttét. Azt nemrégiben jelentették be, hogy a párt szivárványszíneiben Mauro Festa indul a polgármesteri székért a következő milánói helyhatósági választáson. Róma városvezetői pozíciójáért Fabrizio Marrazzo, a mozgalom szóvivője száll harcba.

Fotó: V4NA

A mozgalom honlapján olvasható sajtóközlemény szerint ez a három százalék azt jelenti, hogy „az emberek olyan személyiséget szeretnének a politikai testületekben látni, aki szívén viseli és képviseli az LMBTQ-emberek érdekeit.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.