Menczer Tamás összecsapott Mesterházy Attilával

A külügyi államtitkár a Mandiner szervezésében vitázott az MSZP-s politikussal.

Magyar Nemzet
2021. 07. 01. 21:41
null
20210526 Budapest Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár Fotó: Katona Vanda (KV) Magyar Nemzet Fotó: Katona Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azt nem gondoltam volna, hogy bármilyen oldali politikus, függetlenül attól, hogy kormányon van vagy ellenzékben, amikor emberéletekről van szó, politikai kérdést csinál belőle, és gyakorlatilag kockára teszi az emberek életét, amikor oltásellenes, és amikor a vakcina ellen beszél! És ebből a mai napig nem jöttek ki, senki nem kért ezért elnézést! – vágta oda Menczer Tamás Mesterházy Attilának azon a vitán, amelyet a Mandiner szervezett a két politikus között.

 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárának Facebook-oldalára feltöltött összefoglaló szerint azt is világossá tette:

Amíg Magyarország miniszterelnökét Orbán Viktornak hívják, addig senki legvidámabb barakkja nem leszünk.

– Mi mindenkinek megadjuk a tiszteletet, de azt a tiszteletet el is várjuk, ami egy ezeréves államisággal rendelkező ország és nemzet esetében elvárható – folytatta.

„A fasizmus vírus, a Jobbik a vírusgazda, nem szívunk egy levegőt fasisztákkal” – idézte végül Mesterházy Attila korábbi szavait.

A teljes vitáról a Mandiner.hu beszámolóját itt olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.