Kompromittáló információkat szerzett meg Moszkva Bidenről?

Kínos videófelvételt tett közzé a Daily Mail az amerikai elnök fiáról, Hunterről.

Magyar Nemzet
Forrás: Daily Mail2021. 08. 13. 6:20
BIDEN, Joe
Joe Biden amerikai demokrata párti elnökjelölt (k) valamint fia, Hunter Biden (b) és felesége Jill Biden egy ünnepségen vesz részt a Delaware állambeli Wilmingtonban. Fotó: Jim Lo Scalzo Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kompromittáló felvétel jelent meg Joe Biden amerikai elnök fiáról, Hunterről, amelyen beismeri: egy  átmulatott éjszakát követően egy Las Vegas-i szállodaszobából eltűnt a laptopja, vélhetőleg orosz kábítószer-kereskedők lopták el. A Daily Mail brit napilap birtokába került az a 2019 januárjában készült videófelvétel, amelyet Hunter Biden maga készített, hogy rögzítse szexuális aktusát egy prostituálttal. A szeretkezést követően Hunter elmondja a nőnek, hogy

 

2018 nyarán tizennyolc napon keresztül bulizott a kaszinóiról híres Las Vegasban, bordélyházról bordélyházra járt, éjszakánként tízezer dollárt költve.

Végül a sok alkoholtól és kábítószertől egy jacuzziban elvesztette az eszméletét. Mire feleszmélt, a laptopjának hűlt helye maradt. Hunter a vele mulatozó orosz drogdílerekre gyanakszik, s a prostituált azon kérdésére, tart-e attól, hogy zsarolni fogják, azt mondja: 

 

Igen, valamelyest igen. Apám indul az elnökségért. Mindenkinek elmondom. Ez alapján azt is tudják, hogy rengeteg pénzt keresek.

Joe Biden 2019 áprilisában jelentette be, hogy indulni szándékozik a 2020. novemberi elnökválasztáson, noha erre már korábban is voltak utaló jelek.

 

A Daily Mail szerint a Las Vegasban történtek mögött az orosz titkosszolgálatok állhatnak, Hunter Bident és apját is kompromittáló információkra tehettek szert,

noha a prostituálttal készült felvételen az elnök fia azt állítja: elsősorban szexvideókat tárolt a számítógépen.

 

Hunter Bidennek nem ez az első kínos esete, amely egy laptophoz kötődik. A New York Post bulvárlap tavaly úgy jutott kompromittáló e-mailekhez, hogy Hunter elvitte a laptopját javításra egy számítógépes szakemberhez, aki e-mailjeiről másolatot készített. Ezek az üzenetek alátámasztani látszanak a Joe Bidennel és fiával kapcsolatos korrupciós vádakat. Az Obama-elnökség idején Joe Biden volt az amerikai alelnök, és fia

 

úgy lett a Burisma ukrán energetikai vállalat igazgatótanácsának tagja, hogy semmilyen releváns szakmai tapasztalattal nem rendelkezett.

Az utóbbi években megjelent sajtóinformációk szerint Washington komoly politikai nyomást gyakorolt a Petro Porosenko vezette kijevi kormányzatra. Biden alelnökként megfenyegette például az ukrán kormányt, hogy ha nem mozdítják el hivatalából a Burisma ügyében vizsgálatot indító ukrán főügyészt, Kijev nem kapja meg a neki ígért egymilliárd dolláros amerikai hitelt.

 

Borítókép: Joe Biden, fia, Hunter Biden és felesége, Jill Biden a Delaware állambeli Wilmingtonban november 7-én.

Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.