Homonnay dílerét keresi az olasz rendőrség

Kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást Homonnay Gergely ügyében Luca Guerzoni római ügyész.

Forrás: CORRIERE DELLA SERA2022. 01. 05. 17:14
Homonnay Gergely
Budapest, 2018. április 6. Homonnay Gergely író, újságíró a DK Gyere bátran, Magyarország! címmel tartott kampányrendezvényén a XIII. kerületi Szent István parkban 2018. április 6-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást Homonnay Gergely ügyében Luca Guerzoni római ügyész.

Erre a halál bekövetkezésének körülményei és a helyszínen talált folyékony anyagok (feltehetően Ghb) és porok (feltehetően kokain) engednek következtetni. A csendőrség jelenleg Homonnay telefonbeszélgetéseinek átvizsgálásával igyekszik felderíteni azon személyt, aki a gyanú szerint kábítószert adhatott a magyar férfinak. A holttest boncolását  a római Tor Vergata Poliklinikán végzik. A rendőrség kihallgatta a római származású volt élettársát, aki már egy ideje nem tartott kapcsolatot az íróval, és nem tudott megfelelő információkat szolgáltatni Homonnay életviteléről. Közvetlen ismerősei azonban nem zárják ki, hogy nem csak alkalomszerűen élt Ghb-szerek használatával – olvasható a Corriere della Sera nevű olasz lap cikkében.

Borítókép: Homonnay Gergely (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.