Ingyenesen telefonálhatnak Ukrajnába a telefonszolgáltató ügyfelei

A kialakult különleges jogrend miatt a DigiMobil jóváírja előfizetői számára a Magyarországról ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét. Ezen szolgáltatások 2022. február 24-től, azaz visszamenőleg lesznek ingyenesek, és visszavonásig maradnak érvényben – olvasható a 4iG sajtóközleményében.

Forrás: 4iG2022. 02. 25. 21:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Digi Mobil kísérleti, nem teljes körű szolgáltatási területe az általános szerződési feltételek alapján Magyarországra terjed ki, illetve a mobilszolgáltatás barangolás (roaming) funkciója az Európai Unión kívül csak néhány országban elérhető. Ukrajna nem tartozik a társaság roaming-partnerei közé.

A rendkívüli jogrendre tekintettel a társaság úgy döntött, hogy a családok közötti kommunikáció támogatása érdekében egyes szolgáltatásait ingyenessé teszi hazai lakossági előfizetői számára.

A DigiMobil magyarországi hálózatából az ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét sem számolja fel előfizetőinek, illetve utólagosan jóváírja majd a havi számlákban. Az ingyenes szolgáltatások visszavonásig maradnak érvényben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.