Nyugati professzorok szerint a pedofília nem mindig rossz + videó

Az egyik akadémikus szerint a pedofília nem minden formája rossz, ezt pedig az iskolásoknak is el kellene magyarázni. A másik akadémikus szerint pedig nem feltétlenül elítélendő, ha egy felnőtt gyerekekkel közösül – akár egy 12 hónapos kisgyerekkel – írja a V4NA.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 06. 14. 8:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ole Martin Moen, egy meleg férfi, aki „queer”-ként azonosítja magát, jelenleg a norvégiai Nemi Inkongruencia Betegszervezet (PKI) tanácsadó testületének tagja, amely egy társadalmi és politikai lobbicsoport a transzneműek jogaiért. Hivatalos honlapjuk szerint a PKI célja, hogy a lakosság számára hozzáférést biztosítson a „nemi identitást megerősítő kezeléshez”. Moen 2015 óta a Civita, Norvégia legnagyobb liberális agytrösztjének tudományos tanácsosa is – azon túl, hogy a norvégiai Oslo Metropolitan Egyetem etika professzora. Moen az átlagember számára egészen sajátos módon gondolkodik a pedofíliáról, szerinte ugyanis van jó és rossz pedofília.

Ebben a tanulmányban azzal érvelünk, hogy a pedofília csak azért rossz, mert kárt okoz a gyermekeknek, és hogy maga a pedofília, valamint a gyermekeknek kárt nem okozó pedofil megnyilvánulások és gyakorlatok erkölcsileg rendben vannak

– olvasható egy tankönyvi anyagban, amelyet Moen írt és amely a világ egyetemein széles körben megtalálható.

Moen részletezi a „felnőtt-gyermek szex” mellett és ellen szóló érveket, mielőtt végül arra a következtetésre jutna, hogy „a felnőtt-gyermek szex kategorikusan nem annyira káros”.

A tananyagban azt sugallja, hogy a pedofilok nem tehetők felelőssé a tetteikért, mert legtöbbször nem tudják, hogy amit cselekednek, az káros a gyerekekre nézve.

Moen azt is állítja, hogy azokat a pedofilokat, akik nem követnek el szexuális visszaélést a gyerekek ellen, dicsérni kellene ”csodálatra méltó akaraterejükért”, és azt mondja, hogy a pedofilok elítélését a vonzalmuk miatt igazságtalannak kell tekinteni. Az akadémikus szerint a 10-11 évesek között is sokan vannak, akik szexuális vonzalmat éreznek jóval fiatalabb gyerekek iránt.

De ami talán a leghajmeresztőbb, Moen felszólította a törvényhozókat arra, hogy a pedofíliáról szóló információkat tanítsák az iskolákban, azt sugallva, hogy a középiskolások „bizonyos százalékának” veleszületett pedofil szexuális identitása van.

A professzor azt is sürgeti, hogy enyhítsenek a gyermekpornográfiára vonatkozó szigorú szabályokon. Úgy véli ugyanis, hogy sokat segítene a pedofilokon, ha különböző animációs filmek készülnének, amelyben felnőttek gyerekekkel közösülnek. Így a pedofíliában „szenvedők” bűntudat nélkül kielégíthetik a vágyaikat.

Nem Moen az egyetlen akadémikus, aki védelmébe vette a pedofilokat és azt sugallta, hogy a pedofília nem minden esetben rossz. Február 5-én a New York-i Állami Egyetem professzorát, Stephen Kershnart elbocsátották, miután az egyik podcastjában arról beszélt, hogy nem minden esetben kell elítélni a felnőttek és gyermekek közötti szexuális kapcsolatot, és azt sugallta, hogy a pedofília bizonyos mértékig rendben van – akár 12 hónapos gyerekekkel is.

Borítókép forrása: V4NA.com

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.