Kicsoda Dahbia B., a 12 éves párizsi kislányt megerőszakoló és halálra kínzó nő és miért tette?

Az illegális bevándorló muszlim nő a gyilkosság előtti napokban a TikTokon bohóckodott és azon viccelődött, hogy milyen sokat költ. Gyomorforgató részletek.

Forrás: Origo.hu2022. 10. 23. 7:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A minden brutalitáson és civilizációs normán túllépő gyilkosság a francia társadalom hozadékaként értékelhető" – állítja a közismert francia esszéíró, Céline Pina a 12 éves Lola meggyilkolása kapcsán. Vagyis, hogy a párhuzamos társadalom kialakulása, a bevándorlók franciagyűlölete is hozzájárult a borzalmas gyilkossághoz. Mint az Origo többször megírta: algériai bevándorlók (a gyilkos egy illegális migráns) megkínoztak, megeőszakoltak és meggyilkoltak egy 12 éves párizsi kislányt. Feltehetően szervkereskedő lehetett a gyilkos nő. A brutális gyilkosról most újabb részletek derültek ki. 

Négy nappal a tragédia előtt még igen vidáman aktív volt a közösségi médiában.

Döbbenetes, embertelen kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságról számolt be az Origo nemrégiben. Többször is írt az Origo egy 12 éves párizsi kislány egész Franciaországot felkavaró brutális meggyilkolásáról. Kiderült, hogy a 12 éves Lola algériai migráns gyilkosa, a 24 éves Dahbia B. illegálisan tartózkodott Franciaországban. Ugyan legálisan érkezett, de a diákvízuma időközben lejárt, és a többszöri írásbeli felszólítás ellenére sem hagyta el Franciaországot. Az algériai bűnözőt elfogták.

Céline Pina, a „Causeur” újságírója, közismert francia esszéíró szerint

a minden brutalitáson és civilizációs normán túllépő gyilkosság a francia társadalom hozadékaként értékelhető.

A Le Figaro-nak adott nagy interjújában az újságírónő visszautal az elmúlt években elkövetett számtalan brutális gyilkosságra, és nem fél azt mondani a baloldali liberális véleményterroristák várható támadásai ellenére sem, hogy „ezeket a bűncselekményeket mind illegális migránsok követték el, ráadásul olyanok, akik ellen kiutasítási eljárás volt érvényben.” Ennek viszont a francia igazságszolgáltatás képtelen volt érvényt szerezni és mind a mai napig képtelen erre. Vagy nem is akar.

Egyszerűen kifejezve, a francia igazságszolgáltatás (ismét) megbukott.

Éric Zemmour, a „Reconquête” elnöke, világhírű esszéíró szerint Franciaország „olyan történelmi pillanatot él, amikor a francia népet egy idegen nép hódítja meg és váltja fel, és ennek a folyamatnak ez a gyermek a szimbóluma. Minden külföldi által franciák ellen elkövetett gyilkosság a francia nép elleni gyilkosság " – nyilatkozta Zemmour a BFM-TV-ben. (Érdekes: a BFM TV-ben alig engedte a műsorvezetőnő Zemmournak, hogy gondolatait végigmondja.)

Éric Zemmour egyébként arra utalt, hogy az algériai nő pusztán azért (is) kínozhatta és gyilkolhatta meg a 12 éves Lolát, mert Lola francia.

 

Párizsban hatalmas tüntetést szerveztek tiltakozásul, erről persze a baloldali médiumok alig vagy egyáltalán nem számoltak be. 

A Le Figaro az üggyel kapcsolatban arról írt, hogy a 24 éves gyilkos, Dahbia B. négy nappal a tragédia előtt még aktív volt a TikTok-on. Aggasztó módon az utolsó fiók, amelyre a fiatal nő feliratkozott, bűnügyekkel foglalkozott.

Fiókját, amelyen rendszerint mosolyogva, énekelve és a fejét rázva látható, azóta felfüggesztették, de októberben több videót is közzétett ezen a népszerű, döntően fiatalok által használt alkalmazáson. Profiljának „leírás" részében, hívja fel a figyelmet a Le Figaro, több szimbólum is szerepel: egy tigris, egy fekete zászló, egy koponya és keresztcsontok, valamint a „DZ" rövidítés, amely Algéria arab nyelvű kiejtésére utal. 

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Rengeteg virággal és üzenettel fejezik ki részvétüket a franciák (Fotó: EPA/Christophe Petit Tesson)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.