időjárás 4°C Aida , Karolina 2023. február 2.
logo

Bayer Zsolt: Harcoljunk együtt! + videó

MAGYAR NEMZET
Forrás: Bayer Zsolt videóblogja
2022.11.20. 07:10 2022.11.20. 13:43
Bayer Zsolt: Harcoljunk együtt! + videó

„A norvég operettszínházban hamarosan bemutatják Kálmán Imre világhírű operettjét, a Csárdáskirálynőt. Akár örülhetnénk is ennek a hírnek, de ha számításba vesszük azt, hogy a norvég Csárdáskirálynő az LMBTQ- és a homoszexuális propaganda jegyében kerül bemutatásra, ahol természetesen a főhősnő egy férfiből lett transzgender nő, akkor hát, hogy is fogalmazzak, az örömünk némiképpen megcsappan” – közölte vlogjában Bayer Zsolt.

A publicista egy múlt heti hírre is felhívta a figyelmet, melyben Annalena Baerbock német külügyminiszter kivitette a münsteri városháza díszterméből az ott lévő négyszáz éves feszületet, mert „nem volt hajlandó egy négyszáz éves feszülettel vagy egyáltalán bármilyen feszülettel egy légtérben tartózkodni”.

Bayer Zsolt kitért egy New Hampshire-ben történt eseményre is, ahol tinédzserkorú lányok szépségkirálynő-választását tarották. A győztes végül egy rossz külsejű, kövér fiú lett, akit meghatódva ünnepelt a közönség.

„Ha azt gondolja valaki, hogy ezek elszigetelt, egymással nem összefüggő ügyek, az elmebaj különböző megnyilvánulásai, hogy ne mondjam, az ördög munkái, az téved” – tette hozzá Bayer Zsolt.

A nyugati világ támadás alatt és háborúban áll

– emelte ki.

„Itt szorongatom a kezemben Douglas Murray új könyvét Háború a Nyugat ellen címmel. Ajánlom mindannyiuk figyelmébe. Ahol a múltunk, jövőnk, az identitásunk a tét. Ez a könyv alcíme, és igen, erről van szó.”

A publicista leszögezte:

Ma minden támadás alatt áll. Támadás alatt áll a vallási identitásunk, a nemzeti identitásunk, és immáron a maradék, utolsó, nyomorult kis nemi identitásunk is. Fel akarják számolni az európai és a nyugati értékrendet. 

A publicista hozzátette, hogy még az ő korosztályának 30-40 évvel ezelőtt a Nyugat volt a minden. 

„Minden reményünket, minden illúziónkat és minden vágyunkat nyugaton kerestük és találtuk meg, és azért harcoltunk, hogy egyszer majd nálunk is megvalósuljon az a szabad, sokszínű, csodálatos boldog és gazdag világ, ami a Nyugatot jelenti.”

Eltelt 30-40 év, és ma, mint a normalitás maradékának őrzői, minden erőnkkel azzal kell küzdeni, hogy semmi ne valósuljon meg abból, ami ma nyugaton van. Harcoljunk együtt! 

– zárta le videóját Bayer Zsolt.

Borítókép: Szivárványos zászló a nápolyi Pride felvonuláson (Fotó: Controluce via AFP/Eliano Imperato)

Bayer Zsolt: Dobrev, a rezsimentő

A Dobrev-féle árnyékkormány úgy indít Rezsimentő Alapot, hogy az emberektől kér pénzt arra, hogy majd megmentsenek egy nehéz sorsú családot.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.