időjárás -1°C Aranka 2023. február 8.
logo

Bayer Zsolt: Dobrev, a rezsimentő

Forrás: Bayer Zsolt videóblogja
2022.11.05. 19:12 2022.11.05. 19:37
Bayer Zsolt: Dobrev, a rezsimentő

„Dobrev Klára, Dobrev Klára árnyékkormánya és maga az egész Demokratikus Koalíció meghirdette a Rezsimentő Alapot. Fantasztikus!” – közölte vlogjában Bayer Zsolt.

A publicista leszögezte: „Ez a történet arról szól, hogy ők egy, azaz egy nehéz sorsú család decemberi rezsiszámláját átvállalják és kifizetik. Hmm...Végül is dicséretes. Ugyan kis lépés a nehéz sorsú családok életében, de nagy lépés Dobrev Klára, a Dobrev-féle árnyékkormány és a Demokratikus Koalíció életében.”

Ugyanis, gondolná a gyanútlan hírfogyasztó, végre tettek egy lépést valami hasznos, valami jó, valami nemes irányába. 

– tette hozzá Bayer Zsolt.

„És már meg is jelenik az ember szeme előtt, ahogy a DK parlamenti képviselői meg az árnyékkormány tagjai, hát összeadogatnak a fizetéseikből, jövedelmeikből kisebb-nagyobb összegeket, amelyből majd decemberben egy nehéz sorsú családot majd megmentenek a rettenetes rezsiszámlától. Igen ám, de nem erről van szó”

Kicsit tovább olvassuk a dolgot, akkor megtudjuk, hogy Dobrev Klára, a Dobrev-féle árnyékkormány és a Demokratikus Koalíció úgy indít Rezsimentő Alapot, hogy az emberektől kér pénzt arra, hogy majd megmentsenek decemberben egy nehéz sorsú családot. 

„Így egy kicsit máshogy néz ki a történet. És ha még azt is hozzávesszük, hogy az emberektől, akiktől pénzt kérnek, egyszersmind mindjárt el is kérik a személyes adataikat, hogy ezt a pénzt odaadhassák, magyarul ez nem más, mint egy adathalászat” – szögezte le vlogjában a publicista.

„Nos, akkor az egész kap egy vajszínű árnyalatot. Igen, ők úgy mentenek rezsit, úgy mentenek meg nehéz sorsú családokat, hogy más emberek pénzét kérik el erre a célra. De végül is, ez a politika, ott a baloldalon, jogfolytonos. Ha ellenzékben vannak, elkérik az emberek pénzét. Ha kormányon vannak, akkor meg egész egyszerűen elveszik. Nem hiába mondta Margaret Thatcher annak idején: A kommunistákkal az a baj, hogy mindig kifogynak a mások pénzéből” – zárta le videóját Bayer Zsolt.

Egy vicc az árnyékkormány!

Még viccként is nehéz elfogadni, hogy Gyurcsányék árnyékminisztereinek tényleg volna bármilyen szakmai vagy politikai tekintélyük.

 

Borítókép: Ellenzéki előválasztás, aláírásgyűjtés (Fotó: Teknős Miklós)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.