időjárás 6°C Marcella 2023. január 31.
logo

„Magyarország egy sajátos, nemzeti utat választott”

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2022.11.29. 16:44 2022.11.29. 17:44
„Magyarország egy sajátos, nemzeti utat választott”

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a karmelita kolostorban fogadta az amerikai Heritage (Örökség) Alapítvány delegációját; a Kevin Roberts elnök vezette szervezet ma már az amerikai konzervatív oldal legbefolyásosabb köz- és külpolitikai kutatóintézetének számít – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A globális politika és gazdaság aktuális kérdéseiről szóló beszélgetésen részt vett Varga Judit igazságügyi miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is.

Elmondták:

ma a nemzetközi politikában az egyik legtöbbet kritizált ország Magyarország, aminek az az oka, hogy a magyarok kifejezetten ellenállnak a baloldali ideológiának. Magyarország politikai és kormányzási szempontból egy sajátos, nemzeti utat választott, és ez politikai és gazdasági sikerekhez vezetett az elmúlt években. A konzervatívoknak nem kell félniük a kultúrharc megvívásától, és nem szabad feladniuk olyan hagyományos értékeket, mint a szuverenitás, a hit, a munka, a család

– ismertette a találkozón elhangzottakat Havasi Bertalan.

Borítókép: Orbán Viktor kormányfő fogadja Kevin Robertset, az amerikai Heritage (Örökség) Alapítvány elnökét Budapesten, a karmelita kolostorban 2022. november 29-én. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.