Pokolgépes robbantással fenyegettek meg egy Katowice és Athén között közlekedő repülőgépet

Pokolgépes fenyegetést kapott a Ryanair légitársaság Lengyelországból Athénba tartó egyik repülőgépe, de végül biztonságosan leszállt – közölte vasárnap a görög főváros nemzetközi repülőterének szóvivője.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 22. 19:14
2022.08.24. Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér, Ryanair légitársaság Magyar Nemzet Éberling András Fotó: Éberling András
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elena Dimopulu szerint az utasok jól és biztonságban vannak, a rendőrség tűzszerészeti egységei átkutatják az utasszállító fedélzetét és a csomagokat.

A Katowicéből Athénba tartó repülőgépet ért fenyegetésről további részleteket egyelőre nem közöltek.

A görög védelmi minisztérium tájékoztatása szerint az észak-macedón határtól két F–16-os harci repülőgép kísérte a biztonságos leszállásig a fedélzetén több mint 190 emberrel közlekedő Boeing–738-ast, amelyet előzőleg a magyar légierő gépei kísértek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Éberling András)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.