Egy gyerek megsérült, és halálos áldozatai is vannak egy oroszországi gázrobbanásnak

Nyolcvan lakásból húsz teljesen vagy részben tönkrement.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 02. 08. 11:00
null
Sztupino, 2022. április 11. Mentõalakulat tagjai dolgoznak egy gázszivárgás miatt felrobbant ötemeletes lakóház romjai között a Moszkvától, 100 km-re délre fekvõ Sztupinóban 2022. április 11-én. A balesetben legkevesebbb két ember életét vesztette, és öten megsérültek. MTI/EPA/Makszim Sipenkov Fotó: Makszim Sipenkov
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább  öten meghaltak abban a gázrobbanásban, amely a közép-oroszországi Tulai területen fekvő Jefremov városa egy lakóépületében történt kedd este. 

Eddig három sérültről érkezett bejelentés a helyi rendkívüli szolgálatokhoz, a sérültek között egy gyermek is van. Az ötszintes épület összesen nyolcvan lakása közül húsz teljesen vagy részben tönkrement. A robbanás által érintett lépcsőházban 51 ember lakik, köztük kilenc gyermek. A mentési munkálatok folyamatban vannak, a romok alatt a területen dolgozó szolgálatok szerint még legfeljebb hat ember lehet – közölte az MTI.

Borítókép: Mentőalakulat tagjai dolgoznak egy gázszivárgás miatt felrobbant ötemeletes lakóház romjai között (Fotó: MTI/EPA/Makszim Sipenkov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.