Jön a fizetős Facebook, a döntést Zuckerberg is megerősítette

A közösségi oldal vezérigazgatója a pontos összeget és a fizetős szolgáltatás előnyeit ismertette.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Mandiner2023. 02. 20. 8:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fizetős Meta Verified egy kék jelvényt és számos egyéb előnyt biztosít – adta hírül a The Verge cikke alapján a Mandiner.

A Meta a fizetős, ellenőrzött profilok bevezetését teszteli az Instagramon és a Facebookon. A verifikált profilokért havi 11,99 dollárt (4300 forintot) kell fizetni az interneten és havi 14,99 dollárt (5400 forintot) mobilon – írják.

Mark Zuckerberg vezérigazgató Instragramon jelentette be, hogy a Meta Verified fiók a felhasználók számára ellenőrzött jelvényt, nagyobb láthatóságot biztosít a platformokon, kiemelt ügyfélszolgálatot és egyebeket. 

A héten már Ausztráliában és Új-Zélandon is bevezetik azt új funkciót, ami „hamarosan” a további országokba is megérkezik.

Elon Musk ötletét követné Mark Zuckerberg?

Ahogy a Magyar Nemzet korábban megírta, Elon Musk néhány hónappal ezelőtt indította el Twitter Blue előfizetési szolgáltatását. A Tesla és a SpaceX alapítója ekkor támadások kereszttüzébe került. Bejelentette, hogy a prémium szolgáltatásért nyolc dollárt kér, ami nagyjából egy amerikai kávé és sütemény árának megfelelő összeg. 

A fizetős felhasználókat jelölő kék színű pipa szimbólumhoz új szolgáltatásokat is rendelt. A kék pipa eddigi elsődleges célja a nyilvánosság szempontjából fontos fiókok – politikusok, márkák, újságírók stb. – ellenőrzése volt, bizonyosságot adva másoknak arról, hogy hiteles bejegyzést olvasnak. Elon Musk elmondása szerint a prémium előfizetés díjhoz olyan funkciók kapcsolódnak, mint a hosszabb videók és hanganyagok közzétételének a lehetősége, elsőbbség a válaszokban, említésekben és a keresésben, fizetős kiadványokhoz való hozzáférés és feleannyi reklám.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.