Malacuk van Schwarzeneggeréknek

Hamar beilleszkedett a családba a kis jövevény.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2023. 04. 30. 9:23
Consumer Electronics Show (CES) 2023
US-Austrian actor and Former Governor of California Arnold Schwarzenegger speaks about clean energy during the Consumer Electronics Show (CES) on January 4, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Patrick T. Fallon / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kismalaccal gyarapodott Arnold Schwarzeneggerék családja – írja a Mandiner. Az egykori kormányzó azt nyilatkozta, hogy a törpemalac már jól beilleszkedett a házi „állatkertbe”, amelybe egy kutya, egy szamár és egy póniló tartozik bele.

Az új jövevény a Schnelly nevet kapta. A név a német schnell szóból ered, ami gyorsat jelent, és ez illett is az apró patás jószágra, amely gazdái elmondása alapján villámgyorsan képes iszkolni – írják. 

 

 

Borítókép: Arnold Schwarzenegger (Fotó: AFP/Patrick T. Fallon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.