Soros György fia Joe Bidennel pózolt

Az amerikai spekuláns a demokraták egyik legbőkezűbb támogatója.

Magyar Nemzet
2023. 04. 25. 21:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Let’s go Joe! – azaz Hajrá, Joe – ezzel a felirattal, egyszerűen csak keresztnevén szólítva a világ első számú hatalmának vezetőjét tett ki képet Alexander Soros. Soros György fia széles mosollyal az arcán pózol az amerikai elnökkel – bár az nem egyértelmű, hogy a felvétel mikor készült. 

Az időzítés persze nem véletlen, a 80 esztendős politikus éppen kedden jelentette be, hogy megméreti magát a 2024-es választásokon. A Soros-hálózat eddig is a demokraták egyik legbőkezűbb támogatója volt, most sem csináltak titkot belőle, hogy kit látnának szívesen az Egyesült Államok élén. Ezért pedig adományokon kívül tenni is hajlandók: ők támogatták például azt az ügyészt, aki aztán később vádat emelt Donald Trump ellen.

Ráadásul Alexander Soros rendszeres vendég a Fehér Házban, amióta Joe Biden az amerikai elnök – derült ki a Fox News nyomozásából. Információik szerint a 92 éves spekuláns képviselőjeként

2021 óta legalább 14 alkalommal járt a Fehér Házban.

Úgy tűnik, hogy bejárása volt a demokrata elnök legszűkebb környezetéhez. Alexander Soros egyébként saját közösségi oldalán is gyakran elbüszkélkedik vele, ha vezető politikusokkal találkozik. Pózolt már például Nancy Pelosi korábbi demokrata házelnökkel vagy éppen Barack Obama volt demokrata elnökkel is.

Borítókép: Alexander Soros és Joe Biden (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.