Szuperhősnek öltözött rendőrök ereszkedtek le egy bécsi gyermekkórház ablakai előtt + videó

Az osztrák rendőrség WEGA elnevezésű különleges egysége szuperhősnek öltözött tagjai ereszkedtek le kedden a bécsi Klinik Favoriten kórház gyermekgyógyászati részlegének ablakai előtt, hogy meglepjék az ott kezelt fiatalokat.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 05. 09. 17:28
Cheerful,Strong,Little,Boy,Wearing,Blue,Eyeband,And,Red,Cape
2139962767 Fotó: Ground Picture
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyenruháikat jelmezekre cserélő rendőrök egyebek között Batmannek, Vasembernek, Pókembernek és Wonderwomannek öltözve kötélen ereszkedtek le a klinika tetejéről, és mutatványokkal szórakoztatták a gyerekeket, miután egy rendőrségi helikopteren megérkeztek.

A zenei aláfestést akciófilmekből ismert dallamokkal a rendőrségi zenekar kvartettje szolgáltatta. Az akciót követően rendőrautóval hozott ajándékokat osztottak szét, fotókat is készítettek emlékbe a gyerekeket meglátogató kosztümös rendőrökkel.

Megtapasztalhattuk a járvány idején, hogy a gyerekek mennyire megszenvedték a távolságtartást és a korlátozásokat. Annál inkább örülünk annak, hogy lehetőség nyílik ismét rendkívüli akciókra és boldog emlékekre

– hangsúlyozta Barbara Schubert, a klinika igazgatója.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.