Fényes nappal, az utcán támadnak a migránsok Európában + videó

Már nemcsak éjszaka, hanem munkába vagy a boltba menet is megtámadják a járókelőket az illegális migránsok.

2023. 06. 20. 17:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tömeges illegális migráció veszélyeire hívta fel a figyelmet Éric Zemmour francia jobboldali politikus az egyik bejegyzésében a Twitteren. Egy videót osztott meg a közösségi oldalán, amelyben egy afrikai migráns fényes nappal, az utcán támad meg egy nagymamát és unokáját Franciaországban. Az esetet egy biztonsági kamera rögzíthette. A felvételen az látszik, hogy az idős nő épp elindulna az unokájával az otthonukból, amikor észreveszi az afrikai bevándorlót. Ekkor a nő úgy dönt, hogy inkább a kapun belül várja meg, amíg elmegy a férfi, aki akkorra már közvetlenül feléjük indult el. Amikor az asszony bezárta volna a kaput, a migráns betörte azt, és egyszerűen a hajánál fogva kidobta az utcára a kislánnyal együtt, akiket még meg is rugdosott, mielőtt kirabolta őket.

Milyen szörnyű. Ezt tették a hazánkkal. Franciák, ébredjetek fel!

– kommentelte a videóhoz Zemmour. A férfit később elfogták a rendőrök.

Az alábbi videó pedig már Olaszországban készült, ahol napról napra migránsok százai, ezrei szállnak partra a migránshajókról. Hogy mitől vadultak meg ennyire, az sem a felvételből, sem a feltöltő bejegyzéséből nem derül ki, az azonban látható, hogy milyen pusztítást tudnak okoznak okozni a fiatal, többnyire katonakorú migránsok Európa békés városaiban, például Milánóban.

Nemrég a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy egy 31 éves nyugat-afrikai bevándorlót gyanúsítanak azzal, hogy három embert megölt a közép-angliai Nottingham központjában. A késeléses támadásnak két 19 éves fiatal esett áldozatul, akik éjszakai mulatozásból tartottak hazafelé, a harmadik halálos áldozat pedig egy ötvenes éveiben járó férfi.

A merénylet elkövetője a gyilkosságok után ellopott egy fehér színű teherautót, amellyel egy buszmegállóban várakozók közé hajtva három embert elgázolt.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/AP/Jeremias Gonzalez)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.