Katalin hercegné valóban csillogott a jordániai herceg esküvőjén

A walesi hercegné csillogó rózsaszín ruhában tündökölt az elit vendégekben dúskáló esküvői fogadáson.

Magyar Nemzet
Forrás: The Sun2023. 06. 02. 12:44
null
A handout picture from the Jordanian Royal Palace shows, William, the Prince of Wales and Catherine, the Princess of Wales (R), attending a royal ceremony at the Zahran Palace in Amman on June 1, 2023. Jordan's Crown Prince Hussein bin Abdullah married Saudi architect Rajwa Al Saif in a wedding attended by royals from across the globe. (Photo by Jordanian Royal Palace / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / JORDANIAN ROYAL PALACE" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Katalin walesi hercegné rózsaszín ruhában tündökölt Vilmos herceg oldalán a jordániai herceg esküvői fogadásán – írja a The Sun

A királyi pár stílusosan érkezett Husszein jordániai trónörökös és Rajwa Al-Saif fényűző fogadására az Al Husseiniya palotába. Katalin csillogó rózsaszín ruhában tündökölt az elit vendégekben dúskáló esküvői fogadáson. A walesi hercegnő lenyűgözően festett a földig érő Jenny Packham ruhában. Barna fürtjeit egy gyönyörű diadém koronázta, és hosszú, csillogó fülbevalók hívták fel a figyelmet csodaszép, mosolygós arcára. A walesi hercegné egy hozzá illő rózsaszín kézitáskát tartott a kezében. 

A királyi pár nem sokkal az esküvői szertartás előtt lopózott be a terembe, hogy végignézze, amint Jordánia trónörököse összeköti az életét a huszonkilenc éves szaúdi építészettel, Rajwa Alseiffel. 


Akit a jordániai herceg feleségül vett

Rajwa 1994. április 28-án született Rijádban, Szaúd-Arábia fővárosában. Szülei Khalid al-Saif üzletember és Azza al-Sudairi. Három idősebb testvére van: Faisal, Nayef és Dana. Apja, Khalid a Subai törzsből származik. A haszemiita királyi udvar szerint „az Alseif család a Subai törzsből származik, és Abdulaziz al-Szaúd király uralkodásának kezdete óta a najdi Szudairban lévő Attar város sejkjei”. Az Al Sudairi család nagyon prominens Szaúd-Arábiában; a „Sudairi Hét” elnevezés a szaúdi királyi család hét hercegének szövetségét jelöli, akik Abdulaziz király és Hussa, állítólag kedvenc felesége gyermekei.


Katalin hercegné és Vilmos herceg csatlakozott a sztárokkal teli nézősereghez, hogy együtt ünnepeljék a pazar esküvői ceremóniát a jordán fővárosban, Ammánban. A belga, spanyol, dán, holland és japán királyi klán más tagjai is tiszteletüket tették az esküvőn. 

Vilmos herceg sötét öltönyt és kék nyakkendőt öltött az alkalomra, míg Katalin a csillogó ruhában díszelgett. A pár üdvözölte II. Abdullah jordániai királyt és Rania királynét, amikor megérkeztek a Zahran-palotába.

Borítókép: Vilmos és Katalin az esküvőn (Fotó: AFP/Jordanian Royal Palace)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.