Varga Judit: Aláírtuk Strasbourgban a kiberbűnözés elleni Budapest Egyezmény kiegészítő jegyzőkönyvét

Ennek célja, hogy megkönnyítse az elektronikus bizonyítékokhoz történő hozzáférést a nemzetközi együttműködésben − hangsúlyozta az igazságügyi miniszter.

MAGYAR NEMZET
Forrás: FACEBOOK2023. 06. 28. 22:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

− A mai napon a Zöld-foki Köztársaság igazságügyi miniszterével és Ghána kommunikációs miniszterével Marija Pejčinović Burić asszony, az Európa Tanács főtitkárnak jelenlétében aláírtuk Strasbourgban a kiberbűnözés elleni Budapest Egyezmény második kiegészítő jegyzőkönyvét − írta Varga Judit a Facebook-bejegyzésében.

− Ennek célja, hogy megkönnyítse az elektronikus bizonyítékokhoz történő hozzáférést a nemzetközi együttműködésben,

továbbá, hogy csökkentse a Budapest Egyezmény egyes részes államaiban működő szolgáltatókat terhelő, egymással ütköző kötelezettségeket, átfogó nemzetközi jogi keretet nyújtva az elektronikus bizonyítékokhoz történő, határokon átnyúló hozzáférésre vonatkozóan − zárta az igazságügyi miniszter a Facebook-bejegyzését.

Borítókép: Varga Judit Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.