Meghalt a francia pókember, miután lezuhant egy felhőkarcolóról + fotó

Lezuhant egy felhőkarcoló lakóépületről és meghalt egy francia állampolgár múlt héten Hongkongban – közölte a rendőrség hétfőn. A helyi média tudni véli, hogy Remi Lucidi francia pókemberről vagyis az épületekre mindenfajta biztosítás nélkül felmászó fenegyerekről van szó.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 31. 13:21
Panoramic.,View,Of,Modern,Skyscrapers,And,Business,Centers,In,Warsaw.
2160116209 Fotó: Triff
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A harmincéves férfi holttestét egy épület teraszán találták meg a város Mid-Levels nevű elegáns negyedében – közölte a rendőrség. Hozzátették, hogy a férfi extrém sportokat űzött, de a nevét hivatalosan nem közölték.

A hatóságok első vizsgálata alapján a férfi vélhetően az épület tetejéről esett le, de a rendőrség nem talált búcsúlevelet a helyszínen. 

Halálának pontos okát csak a boncolás után tudják megállapítani.

A helyi média, köztük a South China Morning Post című napilap szerint a férfi nem más, mint Remi Lucidi. A lap egy névtelen forrása szerint Lucidit utoljára a lakóépületen, egy 68. emeleti lakosztály ablakán látták bekopogni csütörtök este.

Lucidi, aki a Remi Enigma (Remi Rejtély) nevet használta a közösségi médiában, utoljára egy héttel ezelőtt tett közzé mászás közben készített fényképet az éjszakai Hongkongról az Instagramon, helyszínként pedig a Causeway Bay bevásárlókerületben fekvő Times Square-t jelölte meg. 

A francia mászó gyakran tett közzé olyan mászás közbeni fényképeket az Instagramon, amelyek akkor készültek, amikor magas épületekre kapaszkodott fel a világ számos pontján. Az egyik ilyen alkalommal Dubajban készített szelfijének azt a címet adta, hogy 425 méterrel az ég felett.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.