Normalizálnák a pedofíliát a balliberálisok?

A nyár egyik legjobban várt mozifilmje óriási kultúrháborút robbantott ki. A globális balliberális mainstream az amerikai fősodorral a középpontban megpróbálja elhallgattatni a film mondanivalóját, amely rávilágít a gyerekeket érintő legnagyobb problémákra: a gyermekkereskedelemre és a gyermekek szexuális kizsákmányolására.

Magyar Nemzet
Forrás: V4NA Hírügynökség2023. 07. 22. 15:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szabadság hangja című film a nyár egyik legsikeresebb mozifilmje, és nagyon komoly ellentétet szült a balliberálisok, és a jobboldal között. A filmnek sikerült amerikaiak millióinak figyelmét felhívnia egy olyan borzalmas témára, amelyet eddig a szőnyeg alá söpörtek. A hétköznapi emberek nem beszélnek gyakran a gyermekkereskedelemről, mert ez világunk egyik legsötétebb valósága. A média ritkán foglalkozik vele. A film főszereplője Jim Caviezel, aki Tim Ballardot, egy volt szövetségi ügynököt alakít, és aki dél-amerikai gyerekeket próbál megmenteni a szexkereskedőktől – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség

A szabadság hangja azonban úgy mutatja be, hogy a közönség lenyelje. A rendező döntése, hogy a cselekmény középpontjában egyetlen gyermek megmentése áll, minden egyes élet értékét hangsúlyozza. Amikor a főszereplő harcol a visszaszerzéséért, a nézők reményt kapnak arra, hogy változtathatnak és segítséget nyújthatnak.

Tim Scott dél-karolinai szenátor elképesztő, gyomorszorító, érzelmes filmnek nevezte az igaz történetet feldolgozó filmet.

–Hűha. Wow – írta Ted Cruz texasi szenátor, aki arra buzdította támogatóit, hogy nézzék meg a filmet.

Donald J. Trump volt elnök New Jersey-i magánklubjában a film vetítésével egybekötött rendezvényt tartott, ami az eddigi leglátványosabb jele annak, hogy a brutális kasszasiker mennyire megragadta az amerikai konzervatívok fantáziáját.

Ezzel szemben a balliberális fősodor mindent megtesz annak érdekében, hogy elbagatellizálja, sőt újabban elhallgattassa a filmet. Először azt terjesztették, hogy a film nem valós történeten alapul, a globális gyermekkereskedelem és szexuális kizsákmányolás csak egy eltúlzott összeesküvés-elmélet, amelyet a szélsőjobboldali csoportok kreálnak. Később a film vallási hangját kezdték el kritizálni, majd ezen a ponton Hollywood is beszállt a háborúba.

Újabban pedig a mozik próbálják meg elrontani az érdeklődők programját. Rengeteg moziteremben véletlenül éppen akkor romlottak el a fények, vagy a légkondicionáló, amikor A szabadság hangját vetítették.

Egyes mozik még azzal is bepróbálkoztak, hogy felajánlották a vendégeknek a jegyárak visszatérítését, amennyiben mégsem nézik meg a filmet. Kevin Sorbo színész szerint A szabadság hangja minden, ami nem Hollywood, ezért nem akarják, hogy lássák az emberek.

Vezető demokrata politikusok és véleményvezérek is ott próbálják kritizálni a filmet és elvenni tőle az emberek kedvét, ahol csak tudják, ehhez pedig már az LMBTQ-közösség vezéregyéniségei is csatlakoztak. Tomi Lahren amerikai véleményvezér szerint ezzel a balliberálisok újabb mélypontra süllyedtek.

De vajon miért tiltakoznak ennyire? – teszi fel a V4NA cikke a kérdést. Egyesek szerint nem kizárt, hogy néhány vezető politikus részt vehet valamilyen formában ebben a globális hálózatban, és nem szeretnék, ha az emberek figyelme erre irányulna. De sokatmondó az is, hogy San Diegóban nemrég lényegében legalizálták a prostitúciót az utcákon. Egy korábban életbe lépett törvény lehetővé teszi, hogy az emberek prostitúciós céllal lézengjenek az utcán – csakhogy ez akaratlanul is magában foglalja az emberkereskedőket, a szexvásárlókat és a szexmunkásokat is.

Az új állami törvények megnehezítik az emberkereskedelem áldozatainak visszaszerzését, miközben felbátorítják az emberkereskedőket. Az önök bűnüldöző tisztviselői nehéz harcot vívnak, amikor az emberkereskedelemről van szó

– mondta akkor tiltakozva Dave Nisleit rendőrfőnök.

Egy filmet nézni egy égbekiáltó problémáról, ami éppen most történik, egyeseknek talán túl sok lehet. Nemcsak azért, mert érzelmileg megterhelő, hanem mert a néző lelkiismeretét is megrángathatja, hasonlóan ahhoz, ahogy a legtöbb modern ember gondolkodik a modern fogyasztási cikkekről. A technológia nyújtotta kényelmet és státust akarják, de nem akarnak belelátni vagy belegondolni abba, hogy a modern életmódunkat lehetővé tevő termékek előállítása során milyen rabszolgamunka (és gyakran gyermekmunka) vagy állatkínzás folyik – írja a The Federalist amerikai konzervatív magazin egy cikkében. A genderlobbi által képviselt

perverz élvezet sehol sem nyilvánul meg jobban, mint Hollywoodban és a balliberális körök erkölcseiben. Harvey Weinsteintől Jeffrey Epsteinig, a büszkeség hónapjától az iskolákban zajló LMBTQ-doktrinációig, kultúránkat elárasztja a perverzitás

– írja a szerző, aki hozzáteszi, hogy balliberális mainstream képviselői teljes szexuális szabadságot akarnak maguknak, de közben nem akarnak belegondolni azokba a negatív következményekbe, amelyek azokkal történnek, akik visszaélnek e szabadsággal, vagy akik áldozatai lesznek azoknak, akik visszaélnek.

– És ebben rejlik a filmmel szembeni gúnyolódás vagy ellenszenv lényege. Annak elismerése, hogy a gyermekkereskedelem objektíve helytelen, azt jelentené, hogy bizonyos szexuális preferenciák és tevékenységek csak szubjektíve helyesek vagy megengedettek. Ha egyszer elkezdjük ezt a beszélgetést, akkor az évek során megszerzett összes szexuális és társadalmi szabadságot megkérdőjelezzük. Röviden, ha elkezdünk beszélni a gyermekkereskedelem borzalmairól és arról, hogy tennünk kell ellene valamit, akkor akaratlanul is szilárd érveket fogunk felhozni a hagyományos szexuális erkölcsök visszaállítása és az erősebb családok építése mellett – szögezi le a The Federalist a véleménycikkben, amelyet a V4NA szemlézett.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.