Véres lövöldözés egy libanoni mecsetben, többen meghaltak + fotó

A lövöldözésben egyes források szerint három, más források szerint öt ember megsebesült.

Magyar Nemzet
2023. 07. 07. 18:32
null
Philadelphia, 2023. július 4. Töltényhüvelyek a földön a Philadelphia délnyugati részén, Kingsessing negyedben elkövetett lövöldözés helyszínén 2023. július 3-án. Egy jól felfegyverzett férfi golyóálló mellényben tüzet nyitott a járókelõkre, négyet megölt, kettõt megsebesített. Az elkövetõt a hatóságok elfogták. MTI/AP/Tassanee Vejpongsa Fotó: Tassanee Vejpongsa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lövöldözés tört ki egy mecsetben a libanoni Bekaa-völgyben pénteken, legkevesebb egy ember meghalt – közölte egy biztonsági vezető, aki elmondta, hogy az elsődleges értesülések szerint személyes vitáról volt szó.

A lövöldözésben egyes források szerint három, mások szerint pedig öt ember megsebesült.

Az NNA libanoni hírügynökség szerint a lövöldözés Bar Eliasz település mecsetjében történt, és a hadsereg a helyszínre indult. A lövöldöző a tűzpárbajban megsebesült, majd a katonák őrizetbe vették, válságos állapotban szállították kórházba. Úgy tudni, hogy a lövöldöző libanoni állampolgár. Az al-Arabíja pánarab televízió honlapja szerint az agyonlőtt és a megsebesített férfiak mind szíriai állampolgárok.

Bar Eliaszban számos szíriai menekült él, akik a tizenkettedik éve dúló polgárháború miatt hagyták el a szomszédos országot.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/AP/Tassanee Vejpongsa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.