Fiatal szexmunkások öltek meg egy idős férfit

Azzal védekeztek, hogy egy pedofilt akartak lebuktatni.

Magyar Nemzet
2023. 08. 18. 19:49
Rendőrök, bilincs Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csoportos nemi erőszakkal vádoltak meg nemrég egy 29 éves afgán férfit a franciaországi Bobignyban − írja a Mandiner.

A gyanú szerint a férfi még tavaly májusban előbb elrabolt, majd megerőszakolt egy 37 éves transznemű nőt a bűntársa segítségével.

A nyomozás során egy DNS-minta segített a hatóságnak kézre keríteni az elkövetőt, akit azóta le is tartóztattak.

A marseille-i pedofilvadászok

Marseille-ben pedig egy testvérpárt vettek őrizetbe, akiket azzal gyanúsítanak, hogy brutális módon kivégeztek egy hetvenéves férfit. 

A 14 és 18 éves fiatalok szexmunkásként dolgoztak, és bár korábban az idősebb testvér már volt a férfinál, most kitalálták, hogy csalinak „használják” a kisebbik testvért. Amint rávetette magát a férfi, akkor a 18 éves testvér végzett az áldozattal. 

A testvérpár azzal védekezett, hogy ők csak egy pedofilt akartak kivonni a forgalomból, és tervezték, hogy a gyilkosság után visszatérnek és eltüntetik az áldozat maradványait. Ám erre nem került sor, mert a férfinak volt egy vendége, aki kihívta a hatóságokat, miután egy ideje nem hallott róla.

Végül videófelvételek alapján tudták a rendőrök azonosítani az elkövetőket. Egyelőre vizsgálják, hogy a bevallott indíték mellett a haszonszerzés is cél volt-e. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.