Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Putyin egy vámpír – újabb meredek állításokkal rukkolt elő a transznemű ukrán szóvivő + videó

Az egyébként amerikai Sarah Ashton-Cirillo egy friss videóban arról beszél, hogy „az orosz elnök szájából csöpög a vér”.

Magyar Nemzet
Forrás: X2023. 08. 16. 7:11
Az amerikai származású Sarah Ashton-Cirillo tavaly óta Ukrajnában harcol, ahol nyíltan vállalja transzneműségét. Állítása szerint ő nem tapasztalt negatívumokat szexuális irányultsága miatt az azonos neműek házasságát elutasító országban. (Fotó: SILVANO TROTTA OFFICIEL / Twitter)
Az amerikai származású Sarah Ashton-Cirillo tavaly óta Ukrajnában harcol, ahol nyíltan vállalja transzneműségét. Állítása szerint ő nem tapasztalt negatívumokat szexuális irányultsága miatt az azonos neműek házasságát elutasító országban. (Fotó: SILVANO TROTTA OFFICIEL / Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb döbbenetes állításokat fogalmazott meg Sarah Ashton-Cirillo, vagyis az az amerikai transznemű nő, akit az ukrán védelmi erők szóvivőjüknek neveztek ki nemrég.

A kamerába nézve, komoly arccal arról beszél, hogyha

 jól megnézzük, látni, hogy Vlagyimir Putyin szájából csöpög a vér, így nem lehet más, mint egy vámpír.

Majd azzal folytatta, az orosz elnök élvezi, hogy gyerekek vérében fürdik, ezért nincs más megoldás, mint megállítani Putyint és béketárgyalásokat kezdeményezni.

Nem ez az első megdöbbentő kijelentése a szóvivőnek, nemrég a következőket mondta mosolyogva egy videóban az X-en:

„Tudjátok, mi a különbség köztük és köztünk? Nos, azonkívül, hogy mi Ukrajnáért, ezért a zászlóért harcolunk, a szabadságért és az ukrán emberekért, az oroszok a zsarnokságért és a diktatúráért teszik mindezt. Ez egészen egyszerű.”

Mi emberek vagyunk, de ezek a fickók egészen biztosan nem azok

 – tette hozzá a szóvivő.

Arról, hogy ki is ő, már lapunk is írt korábban. Sarah Ashton-Cirillo saját véleménye szerint az ő ismertsége és figyelemfelkeltő személyisége fontos az ukránoknak. Az amerikai transznemű hazájában újságíróként és pénzügyi elemzőként is dolgozott, majd 2022-ben csatlakozott az ukrán erőkhöz. Harcolt a fronton is, de egy gránát okozta sérülés után inkább a háborús kommunikációban vetették be. 

Azóta az ő feladata az angol nyelvű „Oroszország gyűlöli az igazságot” projekt, amelynek az a célja, hogy „ellensúlyozza az orosz propagandát főleg a nyugati nézőknek”.

Mint elmondta, azért érkezett Ukrajnába, mert úgy érezte, „harcolnia kell a szabadság értékeiért, Ukrajna felszabadítása mellett az emberek szabadságáért is”.

 

Borítókép: Az amerikai származású Sarah Ashton-Cirillo tavaly óta Ukrajnában harcol, ahol nyíltan vállalja transzneműségét. Állítása szerint ő nem tapasztalt negatívumokat szexuális irányultsága miatt az azonos neműek házasságát elutasító országban (Forrás: Solvano Trotta Officiel/Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.