Ki kellett mennie Joe Bidennek az ünnepségről, sürgős dolga akadt + videó

Rangos kitüntetéseket adott át az amerikai elnök, majd talán rájött, hogy nem is ott kellene lennie, esetleg sürgős dolga akadt hirtelenjében.

Forrás: Mandiner2023. 09. 06. 17:21
BIDEN, Joe
Gainesville, 2023. szeptember 2. Joe Biden amerikai elnök (k) kiszáll repülõgépébõl, miután megérkezett a Florida állambeli Gainesville regionális repülõterére 2023. szeptember 2-án. Biden meglátogatja az állam hurrikán sújtotta területeit. MTI/AP/Julio Cortez Fotó: Julio Cortez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden amerikai elnök kibandukolt a Fehér Házban nemrégiben megtartott Becsületrend-átadóról. A jelenleg nyolcvanéves elnök a 81 éves Larry Taylor századost tüntette ki a legmagasabb katonai kitüntetéssel, majd nemes egyszerűséggel kisétált – írja a Mandiner. A lap megjegyezte, hogy a kitüntetett pedig hirtelen nem tudta, mit kezdjen a helyzettel, csak ott állt értetlenül.

Az amerikai elnök szerencsétlenkedéseit az elmúlt hónapokban a világ minden táján végignézhették. Az állítólag demenciában szenvedő Joe Biden korábban több eseményen is nem létező emberekkel akart kezet fogni.

Az eset alig néhány nappal azután történt, hogy Ronny Jackson, a Fehér Ház egykori orvosa felszólította Joe Bident, hogy mondjon le, mivel mentálisan nem alkalmas a pozícióra.

Február elején Biden azzal kezdett, hogy amikor próbálta bemutatni, mennyire sokszínű a kormánya, vagy a szavakkal, vagy a matematikával gyűlt meg a baja, mindenesetre azt ecsetelte, hogy

az adminisztrációjában dolgozó nők több mint fele nő.

Joe Bidennek rendszeresen meggyűlik a baja a lépcsőkkel is. Nem volt ez másképp Lengyelországban sem a közelmúltban.

Olykor pedig még lépcső sem kell ahhoz, hogy orra essen az Egyesült Államok feje.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (k) kiszáll repülőgépéből, miután megérkezett a Florida állambeli Gainesville regionális repülőterére 2023. szeptember 2-án (Fotó: MTI/AP/Julio Cortez)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.