Videón az illegális bevándorlók tombolása

Az X (korábbi nevén Twitter) közösségimédia-felületre feltöltött videók szerint az Európába igyekvő migránsok korántsem olyan makulátlanok, mint amilyennek a fősodratú média beállítja őket.

2023. 09. 24. 20:22
null
Lampedusa, 2023. szeptember 19. Illegális bevándorlók érkeznek az olasz pénzügyõrség hajóján a dél-olaszországi Lampedusa szigetére 2023. szeptember 19-én. Az olasz kormány megszigorította az illegális bevándorlókra vonatkozó szabályokat, mert az elõzõ évhez képest megkétszerezõdött az idén mostanáig Olaszországba érkezett migránsok száma. MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco Fotó: Ciro Fusco
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemrég egy olyan felvétel került nyilvánosságra, amelyben a fiatal illegális bevándorlók buliznak az Európába tartó csónakon, az egyikük a parti hevében még a telefonját is a vízbe dobta, így ünnepelve a megérkezését a kontinensre. A videóhoz azt a megjegyzést fűzte a feltöltője:

Ez az, ami manapság szegénynek és kétségbeesettnek számít? Vagy tudják, hogy a kormányunk jobbat ad nekik az adónkból, vagy van valami titkolnivalójuk…

Miután partra szállnak, a fiatal vandálok sok esetben erőszakos bűncselekményeket követnek el. Gyakran tömegverekedéseket robbantanak ki, egy ilyen eset látható az alábbi felvételen, amelyet Spanyolországban készítettek nyaralók. 

Nagy-Britanniában ennél is súlyosabb a helyzet, nemrég egy rendőrt támadott meg egy bevándorló, aki egy baseballütővel kergette a rendfenntartót.

Illegális bevándorlók érkeznek az olasz pénzügyőrség hajóján a dél-olaszországi Lampedusa szigetére 2023. szeptember 19-én
(Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.