Vörösbor hömpölygött egy portugál kisváros utcáin + videó

Levira utcáit akkora mennyiségű vörösbor lepte el, amellyel egy olimpiai úszómedencét is meg lehetett volna tölteni.

Forrás: Fox News, New York Post2023. 09. 12. 7:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint kétmillió liternyi vörösbor árasztotta el egy portugál kisváros, Levira utcáit hétfőn. Mint kiderült, egy helyi szeszipari cég két hatalmas tároló tankja lyukadt ki, ez vezetett az olimpiai úszómedencét megtöltő mennyiségű bor kiömléséhez – számolt be róla a Fox News amerikai televíziós hálózat.

A boráradat sérülést nem okozott, azonban egy lakóház pincéjét elárasztotta.

A cég közleményben fejezte ki sajnálatát az incidenssel kapcsolatban, hozzátéve, hogy teljes felelősséget vállalnak a kármentesítéssel kapcsolatban felmerülő költségekért. A kiömlő bor könnyen okozhatott volna környezeti katasztrófát, azonban a helyi hatóságok mindent megtettek, hogy megállítsák a borfolyamot, mielőtt eléri a Certima folyót – írta a New York Post.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.