Besétált a kórházba és két idős nőt erőszakolt meg egy migráns

Egyikük belehalt a sokkba.

Forrás: Le Parisien2023. 10. 19. 13:10
Blurred,Hospital,Images,,Patient,Bed,In,The,Hospital,,Hospital,Cleaning,
1692970756 Fotó: venusvi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrizetbe vettek Párizs agglomerációjában egy észak-afrikai bevándorlót szombaton, aki több idős nőt is megerőszakolt egy helyi kórház idősgondozási osztályán – írja a Metropol a Le Parisien cikke alapján. 

Hozzáfűzték, hogy az áldozatok közül egy idős nő nem élte túl a bűncselekményt, szívrohamot kapott és összeomlott a keringése.

Úgy tudni, a a Samir B. nevű elkövető teljes nyugalommal sétált be szombat este a Párizs tőszomszédságában található Argenteuil város egyik kórházába. A férfi azonnal az idősgondozó felé vette az irányt, ahol először egy 93 éves, majd egy 95 éves nőt erőszakolt meg. 

Egyikük a sokk okozta szívrohamban meghalt, míg a másik riasztotta az intézmény személyzetét.

A biztonsági őrök végül a második áldozat szobájában fogták el a férfit, aki épp egy ablakon keresztül próbálta elhagyni a helyszínt. A rendőrök őrizetbe vették és előzetes letartóztatásba helyezték. A bűnügyi nyomozók mindkét áldozat ágyában megtaláltak a férfi testnedveit.

A férfit egyébként korábban háromszor vették őrizetbe szexuális zaklatással kapcsolatos bűncselekmények miatt. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.