Egy egész fegyverarzenált találtak egy francia férfinál

A férfi elmondása szerint „vásárlási lázba került az online aukciós oldalakon”.

2023. 10. 24. 16:03
null
Los Angeles, 2019. május 10. A Los Angeles-i Rendõrség (LAPD) által közreadott kép arról a nagy mennyiségû lõszerrõl, amit egy luxusvillában találtak több mint ezer lõfegyverrel együtt a hatóságok Los Angeles Holmby Hills negyedében 2019. május 9-én. A hatóságok illegális fegyverkereskedelem vádjával egy embert õrizetbe vettek. MTI/EPA/LAPD Fotó: -
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A francia csendőrség jelentős fegyverarzenált foglalt le egy gyanúsan viselkedő 39 éves sportlövő férfi otthonában. Hat hónap börtönbüntetésre ítélték a férfit.

A nyomozók hét tőrt, tizennégy lőfegyvert, több mint hétezer lőszert, egy baltát, egy elektromos botot, egy „Police” logóval ellátott pajzsot, golyóálló mellényeket és bilincseket találtak a lakásban.

Október 18-án a csendőrök egy fegyverarzenált fedeztek fel egy Eure régióbeli férfi, három kisgyermek apjának otthonában. A férfi a Le Figaro francia lap értesülései szerint a rendőrségen arról beszélt, hogy 

vásárlási lázba került az online aukciós oldalakon.

A robbanóanyagokkal kapcsolatos nyomozásokra szakosodott szerv elemzése szerint 

a fegyverek végfelhasználása aggasztó, úgy tűnik, hogy messze áll az egyszerű sportlövészettől.

Borítókép: A Los Angeles-i Rendőrség (LAPD) által közreadott kép arról a nagy mennyiségű lőszerről, amit egy luxusvillában találtak több mint ezer lőfegyverrel együtt a hatóságok Los Angeles Holmby Hills negyedében 2019. május 9-én. A hatóságok illegális fegyverkereskedelem vádjával egy embert őrizetbe vettek. (Fotó: MTI/EPA/LAPD)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.