Megrázó történetet mesélt az izraeli lány, akinek meggyilkolták a családtagját + videó

A Hamász terroristái kegyetlen módon végeztek az idős asszonnyal.

2023. 10. 11. 5:15
null
Kfar Aza, 2023. október 10. Izraeli katonák a Gázai övezet közelében lévõ Kfar Aza kibucban 2023. október 10-én. A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet Izrael elleni október 7-i támadásakor a milicisták lerohanták Kfar Azzát, és sok izraelit megöltek vagy foglyul ejtettek. MTI/AP/Ohad Zwigenberg Fotó: Ohad Zwigenberg
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy televíziós műsorban mesélte el az az izraeli lány a tragédiáját, akinek a nagyanyját meggyilkolták a Hamász palesztin radikális tagjai. Az interjúban a lány azt mondja, onnan tudta meg, hogy a Hamász mit tett, hogy a terroristák elvették az idős asszony telefonját, felvették a kivégzését és megosztották az üzenőfalán a Facebookon.

Eközben az izraeli légierő nagy erőkkel bombázta a Rafah határátkelőt, miután Egyiptom nem engedte, hogy a palesztinok nagy számban meneküljenek át. Egyelőre csak napi 2000 palesztin menekülését engedélyezik. Az egyiptomiak félnek a gázai emberektől, mert sokan közülük radikalizálódtak, és nem tudják kiszűrni, ki a menekült és ki a terrorista.

Sajnos minden háború fő áldozatai a legvédtelenebbek: csecsemők, gyermekek, nők és idősek – írja ez a Telegram bejegyzés, amely szívszorító fotókat gyűjtött össze.

Nagyon sok embert elraboltak és túszul ejtettek a Hamász terroristái, német, amerikai és olasz állampolgárok biztosan fogságba estek. Giorgia Meloni épp tegnap este jelentette be, hogy tíz olasz állampolgárról van tudomásuk

köztük egy egyéves kisgyerekről.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/AP/Ohad Zwigenberg)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.