Ukrajna szponzorai kihátrálhatnak az izraeli mészárlások miatt

A támogatók figyelme Izraelre fordul Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint.

Forrás: HírTv2023. 10. 11. 16:21
null
Kijev, 2021. május 16. Izraelt támogató ukrán tüntetõk a kijevi orosz nagykövetség elõtt 2021. május 16-án. A tüntetõk a globális terrorizmus finanszírozásával és a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász szervezet támogatásával vádolják Oroszországot. A Hamász és Izrael között május 10-én este kezdõdött rakétaháború, miután Jeruzsálemben összecsaptak egymással a palesztinok és izraeli biztonsági erõk az iszlám - Mekka és Medina után - harmadik legszentebb helyén, az al-Aksza mecsetnél. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko Fotó: Szerhij Dolzsenko
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ukrajna szponzorai kihátrálhatnak az izraeli mészárlások miatt – nyilatkozta Horváth József a Hír TV Napi aktuális című műsorában. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette: ez egy jó apropó lesz arra, hogy az eddigi támogatók – akik már néhány hónappal ezelőtt szerettek volna hátralépni – figyelme Ukrajnáról Izraelre fordul majd. 

Borítókép: Izraelt támogató ukrán tüntetők a kijevi orosz nagykövetség előtt 2021. május 16-án (MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.