Levegőből támadják az ukránok az oroszokat + videó

Az ukrán hadsereg a levegőből sikeresen pusztítja az oroszok katonai infrastruktúráját.

2023. 11. 21. 17:34
Training of infantry and drones unit at South Frontline in Zaporizhzhia Oblast
Training of infantry and drones unit at South Frontline in Zapor Fotó: ANDRE ALVES
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ukrán harcosok rakétatámadást indítottak az orosz hadsereg katonai bázisa ellen a Herszon régió megszállt területén. A felvételek tanúsága szerint a támadás következtében a katonákkal és páncélozott járművekkel felszerelt bázis megsemmisült, ám áldozatokról nem érkezett jelentés.

Az ukrán sereg drónokkal támadt az orosz hadsereg teherautóira is. Az ukránok szerint az elmúlt napokban több tucat Kamaz, Ural és UAZ járművet lőttek le kamikaze drónok a front több helyén. A csapások következtében sok orosz katona veszthette életét. A támadások célja az orosz hadsereg logisztikájának megsemmisítése, valamint a katonák szállításának megakadályozása.

Nemrég egy videót is közzétettek az ukránok, ahol látszik, ahogy egy kamikaze drónnal szinte levadásznak egy orosz kisteherautót.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Andre Alves/Anadolu Agency/Anadolu Agency via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.