Vége a találgatásoknak: kiderült, milyen könyvet kapott Putyin a szentpétervári fórum résztvevőjétől

Az egyik kamera véletlenül rögzítette, hogy miként adott át egy férfi egy könyvet az orosz elnöknek, éber őreinek figyelmét kijátszva.

Forrás: Rosszija12023. 11. 19. 21:24
A szentpétervári kulturális fórum végén egy könyvet ad át egy vendég Vlagyimir Putyin orosz elnöknek
forrás: Russia1
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik kamera véletlenül rögzítette, hogy az orosz elnök éber őreinek figyelmét kijátszva, miként adott át egy férfi egy könyvet Vlagyimir Putyinnak egy szentpétervári fórumon. A héten több találgatás is napvilágot látott arról, hogy vajon milyen könyvet kapott az orosz elnök, és ki volt az a vakmerő ember, aki a biztonsági emberek éberségét is kijátszotta. 

A Rosszija1 szerkesztő-műsorvezetője, Pavel Zarubin vette észre, hogy Vlagyimir Putyinnak a Szentpétervári Nemzetközi Kulturális Fórum végén egy könyvet adott át egy figyelmes vendég, aki kijátszotta az elnök őreit. A riporter azonnal az ember nyomába eredt, aki az ajándékot átadta, és kiderítette, hogy mi lehetett az. 

Arra gondoltam, hamarosan lesz egy G20-as találkozó Brazíliában, és az elnök úrnak jól jönne egy portugál szótár.

– vetett véget a találgatásoknak Vicente Barrientos, a BRICS Koordinációs Tanács elnöke.

Borítókép: A Szentpétervári Kulturális Fórum végén egy könyvet ad át egy vendég Vlagyimir Putyin orosz elnöknek (Fotó: Rosszija1 )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.