A 444 segített bebizonyítani, hogy Oroszországban roskadásig tele vannak a polcok nyugati termékekkel

Aki azt meri állítani, hogy a nyugati cégek nem vonultak ki, azt meg egyszerűen lehazugozzák. Mi most Soros György lapjára támaszkodtunk.

2023. 12. 31. 9:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az már közhely, hogy a szankciók hatásai Európára nézve rosszabbak, mint Oroszországra. Aki azt meri állítani, hogy a nyugati cégek nem vonultak ki, azt meg egyszerűen lehazugozzák. Pedig nem vonultak ki a nyugati márkák, jelentős részük nem tudta, nem is akarta elengedni a 145 milliós piacot, hiszen az fájna. 

Csokifronton jól állnak az oroszok, bár a saját termékeik is ízletesek

Oroszország egyik közepes városában járva a a 444.hu-t hívtuk segítségül, hogy meg azt a szívességet, és igazolják, mikor jártunk ebben az orosz üzletben. Tehát kvázi a 444.hu lett a mi közjegyzőnk. Persze, ahhoz, hogy még hitelesebb legyünk, egy másik régi kommunista pártlapot is bevetettünk, a Komszomolszkaja Pravdát, annak is a papíralapú változatát. 

Kávéból is elérheti bárki a legjobb nyugati termékeket is (a Komszomolszkaja Pravda november 22–29-i száma)

Így a két kommunista lapnak már csak elhiszi mindenki, hogy valóban ott vannak a nyugati termékek az orosz hipermarketek polcain. És, ahogy látják, ez nem szilveszteri tréfa. Soros György lakájmédiája ebben a cikkben az indiai alagútból kiszabadult 41 munkásról írt. 

Aki inkább Ferrero Rocher-t kíván, az azt is megtalálja természtesen (és itt is a 444.hu egyik cikke)
Ha a jól megszokott Nutellát szeretné valaki, azt sem kell nélkülöznie Oroszországban

 

Egy reggeli Belvita keksz? Ebből sincs hiány Oroszországban.

Végezetül jöjjön egy videó is az oroszországi boltlátogatásunkról. 

Borítókép: Komszomolszkaja Pravda a kávéspolc előtt (Fotó: Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.