Autó csapódott az amerikai elnök konvojába

Egy személyautó csapódott be Joe Biden amerikai elnök konvojának egyik járművébe, amikor az államfő épp egy kampányrendezvényről távozott volna.

2023. 12. 18. 8:46
BIDEN, Joe
Washington, 2023. november 20. Joe Biden amerikai elnök beszédet mond, miután ünnepélyesen megkegyelmezett a két hálaadásnapi pulyka egyikének a washingtoni Fehér Ház déli szárnyánál 2023. november 20-án. Joe Biden, Egyesült Államok legidõsebb hivatalban lévõ elnöke ezen a napon ünnepli 81. születésnapját. MTI/EPA/Michael Reynolds Fotó: Michael Reynolds
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy személyautó csapódott a Biden elnököt kísérő egyik titkosszolgálati autóba Biden wilmingtoni (Delaware állam) kampányközpontja közelében, amikor az államfő épp kijött az épületből − írja a Fox News amerikai televíziós hálózat.

A szedán ezután megpróbált továbbhaladni egy lezárt kereszteződésbe, de a titkosszolgálat ügynökei körülvették a járművet, és felszólították a sofőrt, hogy tegye fel a kezét.

Az elnöknek és a first ladynek nem esett baja, de Biden láthatóan lefagyott a látványtól.

A mai napon, körülbelül 20.09-kor a titkosszolgálat egyik, az elnöki konvoj útvonalát biztosító járművébe egy másik jármű csapódott a Delaware állambeli Wilmingtonban. Az eseménnyel kapcsolatban nem merült fel védelmi érdek, és az elnöki konvoj incidens nélkül távozott

− idézi a titkosszolgálat közleményét az ABC amerikai hírtelevízió.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.