Egy halálos lövés, három sebesült

Tragikus karácsony esti lövöldözés egy plázában

2023. 12. 25. 7:02
Several dead and dozens injured in central Prague University shooting
epa11040003 Emergency service vehicles at the scene of a shooting at Charles University in central Prague, 21 December 2023. According to Czech Police several people have been killed and "dozens" injured in an incident in the capital of the Czech Republic. EPA/MARTIN DIVISEK Fotó: EPA/MARTIN DIVISEK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A karácsony esti ünnepség pusztító fordulatot vett a Colorado Springs-i Citadel Mallban, amikor két csoport közötti vita lövöldözésbe torkollott. 

Az események következtében egy ember tragikus módon életét vesztette, három másik pedig megsérült. 

A Colorado Springs-i rendőrség arról tájékoztatott, hogy egy vita a délután folyamán erőszakba torkollott. Egy felnőtt férfit a helyszínen halottnak nyilvánítottak, míg két másik, legalább egy-egy lőtt sebbel a közeli kórházakba szállítottak súlyos állapotban. Egy könnyebb sérüléseket szenvedett nő szintén orvosi ellátásban részesült.

– A bevásárlóközpontot megtisztították és lezárták – mondta a rendőrség, eloszlatva az aggodalmakat. Miközben a nyomozás folyik, a közösség gyászolja a veszteséget, és reméli, hogy a jövőben megelőzhetők lesznek a hasonló tragédiák.

Borítókép: Több sérült a lövöldözésben (Fotó: EPA/Martin Divisek)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.