„Együtt erő vagyunk!” – Szánthó Miklós felszólalt a japán CPAC-en

Az Alapjogokért Központ főigazgatója videóüzenetben jelentkezett be, Kovács István stratégiai igazgató a helyszínen mondott beszédet.

2023. 12. 02. 9:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarországon a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett, a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a woke-őrülettel és a globalizmussal szemben – fogalmazott Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ főigazgatója videóüzenetében a legnagyobb politikai konferenciasorozat, a Japánban zajló CPAC résztvevőihez fordult. A rendezvényen Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója is külön felszólalt a japán jobboldali politika konzervatív képviselői, valamint az Egyesült Államok magas rangú vendégei előtt.

Szánthó Miklós beszédében kiemelte, hogy a családok támogatása és a gyermekek védelme nem pusztán erkölcsi kötelességünk, hanem nemzetbiztonsági szükségszerűség is: 

Egy újszülöttek nélküli nemzet végül megszűnik nemzetként létezni. Ha egy nemzetből hiányoznak az emberek, akkor végső soron nem létezik a demokrácia, amire építeni lehetne. Mindennek fényében Magyarország úgy döntött, hogy külső irányban megvédi határait, belső viszonyait tekintve pedig megvédi a gyermekeket

– folytatta.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója és a CPAC Hungary főszervezője aláhúzta, hogy bár hazánk a nemzetközi konzervatív ébredés és a családbarát politika egyik motorja – amivel kiváltotta a progresszív globalista elit kérlelhetetlen dühét –, egyedül nem lehetünk képesek megfékezni azt a balliberális politikát, mely a vesztébe kergetné társadalmunkat. Ezért emlékeztetett a nemzeti oldal nemzetközi összefogásának fontosságára: 

Együtt helyreállíthatjuk legszentebb intézményünk, a család becsületét és megbecsültségét; együtt helyreállíthatjuk közös civilizációnk jövőjét. Mert együtt erő vagyunk!

Kovács István a CPAC Japan nagyszínpadán rámutatott arra, hogy csak egyetlen olyan nemzet van, amely eddig nem volt hajlandó csatlakozni a progresszív baloldal kollektív öngyilkosságához: „Magyarország bebizonyította, hogy lehet megálljt parancsolni a genderideológiának és a bevándorlásnak. Olyan harc ez, amelyet a jó szándékú emberek vívnak az őrület ellen Japántól az USA-n át Európáig. Muszáj összefognunk, ha győzni akarunk!”.

Kovács szerint az elmúlt időszak válságait a Brüsszelben és Washingtonban hatalmon lévő baloldal egytől egyig katasztrofálisan félrekezelte: „A nyugati liberális elit annyira opportunista és korrupt lett, hogy az már a biztonságunkat és túlélésünket veszélyezteti. Minden politika, ami akár Brüsszelből, akár a washingtoni liberális elittől jön, minket fenyeget, és ez teljesen önpusztító.” Beszéde zárásaként pedig összefogásra buzdított: „Arra kérjük barátainkat a világ minden táján, hogy álljanak mellénk. Fogjunk össze a jövőnk érdekében, és üzenjük meg a woke-szektának: eddig és ne tovább!”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.