Háromnapos sötétséggel érkezik a harmadik világháború? + videó

Egy német jós szerint elkerülhetetlen a harmadik világháború.

2023. 12. 23. 11:42
Forrás: Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alois Irlmaier egy német kútásó volt, akinek olyan látomásai voltak a jövőre, amik elég ijesztő jövőt jósolnak az emberiségnek. A férfi munkássága nem lett olyan híres, mint francia kollégájáé, Nostradamusé vagy esetleg a vak bolgár jósnőé, Baba Vangáé, akinek 2024-es jóslatait már mi is megnéztük korábban.

A jós 1894-ben született Németországban, és ott is élt egészen 1959-ben bekövetkezett haláláig. Német nyelvterületeken sokkal népszerűbb, rengeteg könyv készült az életéről és a jóslatairól, de ezek közül keveset fordítottak le más nyelvekre. Pedig, egészen izgalmas élete volt, állítólag bíróság előtt kellett megvédenie magát a boszorkányság vádjával szemben.

A férfi azzal vált híressé, hogy sokszor, ingyen segített a családoknak abban, hogy megtudják: él-e, vagy már meghalt a családtagjuk a fronton. Emellett állítólag meg tudta jósolni, hova fog bomba csapódni, de sokszor segített megtalálni embereket a romok alatt. A rendőrség is többször kérte a segítségét gyilkossági ügyek felgöngyölítésében.

Rengeteg jóslata be is következett és így érkezünk el a számunkra fontos részhez, hiszen a német kútásó szerint elkerülhetetlen a harmadik világháború.

Előtte azonban a Közel-Keleten háborúk és felkelések lesznek, a Földközi-tengeren is ellenségek néznek egymással farkasszemet, de a háború maga a Balkánon fog kitörni, amikor két ember megrendelésre megöl egy fontos politikust. Mint mondta, nem tudja pontosan megmondani, hogy mikor.

 

A háborúban Frankfurt és a Rajna-völgye teljesen elpusztul. Arról is szól a jóslat, hogy az oroszok támadnak majd, de Amerika segíteni fogja a németeket, miközben Kína megtámadja Kanadát.

A háború alatt eljön a nagy sötétség, amely 72 órán át tart − felhívta a figyelmet arra, hogy ebben a három napban próbáljuk meg magunkat megvédeni a kinti portól és ne is menjünk ki a házból se, ne gyújtsunk fényt és ne nyissunk se ajtót, se ablakot. A jós szerint több ember fog meghalni, mint az első két világháborúban.

A férfi végül a magyarokról is szólt. Azt mondta, hogy a háború után a pápa visszatér és megkoronáz három királyt: a magyart, az osztrákot és a bajort.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.