Illegálisan akart eljutni egy repülő futóművében Algériából Párizsba, most az életéért küzdenek

Kórházba szállították.

Forrás: The Guardian2023. 12. 29. 12:05
Jet,Aircraft,Landing,At,Paris,France,3d,Rendering,Illustration.,Arrival
1888402207 Fotó: Skorzewiak
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kihűlt férfira bukkantak egy kereskedelmi repülő futóművében a párizsi Orly repülőtéren – adta hírül a The Guardian. Mivel iratok nem voltak nála, a személyazonossága egyelőre nem ismert. 

A húszas éveiben járó férfira akkor bukkantak rá, amikor a technikai ellenőrzéseket végezték, miután az algériai Oranból érkező járat megérkezett Párizsba. A lapnak egy repülőtéri forrás azt állította, hogy a férfi életben volt, bár életveszélyes állapotban találtak rá.

A férfit kórházba szállították, az állapota súlyos, ugyanis a repülőgépek futóművében akár –50 Celsius-fokig is lehűlhet a levegő és az oxigénből is kevés van.

Összesen 132 olyan ismert eset történt 1947 és 2021 között, amikor emberek illegálisan utaztak repülők futóművében világszerte. A statisztika nem valami szívderítő, a próbálkozók 77 százaléka meghalt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.