Nagy visszhangot keltett az állítólag sertéshúsra vizelő fiatal videója

A felvétel készítői is megszólaltak az ügyben, miután ellepte a közösségi oldalakat a videó.

2023. 12. 19. 20:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sertéshúsokra vizel egy fiatal férfi egy üzletben – ez látható azon a Hollandiában készült videófelvételen, melyet a napokban a közösségi oldalakon is nyilvánoságra hoztak. A felvételt először 2023. december 17-én osztotta meg X oldalán Paul Golding, a szélsőjobboldali Britain First nevű brit szervezet vezetője. A posztban – melyet azóta már töröltek – azt állította, egy migráns sertéshúsra vizel egy holland szupermarketben.

Noha a felvétel közlése után többen a bevándorlókra mutogattak, nem sokkal később a videó készítői is megszólaltak a felvétellel kapcsolatban.

Kiderült: csupán egy viccnek szánt videóról van szó. A felvételen ugyanis nem látható, hogy valaki tényleg a dolgát végezné, továbbá a videón hallható hangot is csak alávágták. Szintén nem bizonyított az sem, hogy az illetők muszlim bevándorlók lennének.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.