A hátsó kertben ásták el a halott influenszer testét + videó

Állítólag zavarba jöttek a barátai attól, hogy meghalt, ezért döntöttek így.

Forrás: CNN Brasil2024. 01. 04. 17:04
Police,Tape,And,A,Victim,Of,A,Violent,Crime,Under, holttest, halál
1429160795 Fotó: Atomazul
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huszonhat éves korában meghalt Carlos Henrique Medeiros, aki YouTube-videóiról volt híres. A fiatalember főként csínytevésekre és kabaréra szakosodott tartalmakat készített. Carlosnak nagyjából 1,77 millió feliratkozója volt a YouTube-on.

A férfi a Sao Paulo külterületéhez tartozó Itapecerica da Serra településen élt. Szenteste átment az utcájában lakó kollégáihoz vacsorázni, aztán többet nem látták élve – írja az Origo a CNNBrasil cikke alapján. 

A fiatalember nagyjából hajnal kettő körül távozott a barátaitól, a családja a közeli erdőkben és kórházakban kereste. December harmincadikán azonban Carlos egyik barátja gyanús földhalmot látott a kollégák kertjében, a közelben pedig megtalálta a férfi pólóját így nem kellett sok, értesítette a rendőrséget. Az influenszer holtteste előkerült a földhalom alól.

Erre a kollégái elmondták, hogy Carlos kábítószert fogyasztott, majd rosszul lett, miközben az egyikük nővérével volt együtt, és meg is halt. A barátok állítólag zavarukban ásták el a testét a kertben. Külsérelmi nyomokat nem találtak a testén, jelenleg a boncolás és a toxikológiai vizsgálat eredményeire várnak.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.