Feleségével együtt ölte meg a férfi a saját szüleit az örökségért

A férfi anyját megkéselték, apját megfojtották, hogy övék lehessen a ház és az örökség.

Forrás: Bild2024. 01. 24. 20:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A játékkereskedő házaspár a gyermekének élt mindaddig, amíg az hidegvérrel meg nem gyilkolta a szüleit, írja a vádirat. Az ügy tárgyalása tegnap kezdődött meg Bajorországban a memmingeni megyei bíróságon, írta a Bild.

Még tavaly április 22-én a késő éjszakai órákban Patrick O. és felesége Julia, betörtek az Altenstadtban lévő szülői házba. Bestiális kegyetlenséggel 44 késszúrással végezték ki álmában a 38 éves férfi anyját, majd megfojtották az apját is. Holttestüket később az aggódó rokonok találták meg.

A vádlottak az eseményt az idős férfi által elkövetett kiterjesztett öngyilkosságként próbálták beállítani

 – mondta az ügyész. Az indíték a vagyonuk megszerzése volt. 

Egy barátnak – akit bűnpártolással vádolnak – alibit kellett volna biztosítania nekik a gyilkosság éjszakájára. Sőt még autóját is kölcsönadta és a gyilkosság idején ő vigyázott a pár kétéves gyermekére.

A nyomozók a mobiltelefon elemzésével gyorsan a gyilkos házaspár nyomára bukkantak és értesültek a ház és az örökség körül régóta dúló vitáról is. A vádlottak életfogytiglani börtönbüntetésre számíthatnak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.