Trump elzárná a pénzcsapokat Ukrajna felé + videó

Hogyan vethetünk véget az orosz–ukrán háborúnak? Ezt a kérdést válaszolta meg Donald Trump Jr.

2024. 01. 14. 6:32
TRUMP, Donald
Jakarta, 2019. augusztus 13. Donald Trump Jr., Donald Trump amerikai elnök legidõsebb fia, a The Trump Organization vállalat alelnöke sajtóértekezletet tart Jakartában 2019. augusztus 13-án. Az indonéz MNC (Media Nusantara Citra) Land nevû ingatlanfejlesztõ vállalat és a The Trump Organization cég Lidóban, Nyugat-Jáván és Bali szigetén épített luxusszállodákat és világszínvonalú szabadidõközpontokat. MTI/EPA/Mast Irham Fotó: Mast Irham
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogyan vethetünk véget az orosz–ukrán háborúnak? Donald Trump Jr. szerint egyetlen válasz létezik, el kell vágni a pénzcsapokat: „Cut off the money.”

Szerinte, az a megoldás, amit az apja meg is tenne, hogy jelzi Zelenszkijnek: vagy leülnek a tárgyalóasztalhoz, vagy elzárnak minden pénzcsapot.

Szó szerint létrehozzuk az oligarcha milliárdos osztályt Ukrajnában azzal, amit elszipkáznak... miközben fiatal embereket küldenek ágyútöltelékként meghalni a frontvonalakra, mert őket ez nem érdekli.

Hozzátette, hogy valószínűleg sosem fognak győzni az ukránok, de amíg végtelen pénzzel tömik őket, addig elhúzódik ez a háború.

Borító: Donald Trump Jr., Donald Trump amerikai elnök legidősebb fia, a The Trump Organization vállalat alelnöke sajtóértekezletet tart Jakartában 2019. augusztus 13-án (Fotó: MTI/EPA/Mast Irham)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.