Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Ukrán katonák mellett robbant az orosz bomba + videó

Az orosz drónok még éjszaka is képesek precíz támadásokat végrehajtani a háborúban.

2024. 01. 20. 15:54
Zaporizzsja régió, 2024. január 15. Ukrán tüzérek amerikai gyártmányú 155 mm-es M777-es ágyút készítenek fel tüzelésre a délkelet-ukrajnai Zaporizzsja régióban 2024. január 14-én. MTI/EPA/Katerina Klocsko Fotó: Katerina Klocsko
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz–ukrán háború frontján mindennaposnak számító jelenetet rögzítettek, a videót pedig az orosz védelmi tárca tette közzé a Telegramon. A videóban az látható, ahogy védtelen ukrán katonákat támadnak meg az orosz drónok.

Az orosz drónok még éjszaka is képesek precíz támadásokat végrehajtani az orosz–ukrán háborúban.

Borítókép: Ukrán tüzérek amerikai gyártmányú 155 mm-es M777-es ágyút készítenek fel tüzelésre a délkelet-ukrajnai Zaporizzsja régióban 2024. január 14-én (Fotó: MTI/EPA/Katerina Klocsko)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.