Elon Musk: Nyugtalanító, ami kiderült a transzaktivista szervezetről + videó

Egy amerikai transzaktivista szervezet, a Trans Youth Equality Foundation igazgatójával beszélgetett a Libs of TikTok csatorna egy újságírója telefonon. Az újságíró egy 13 éves lánynak adta ki magát, aki fiúvá szeretne válni, és tanácsokat kér a szervezettől. A tanulságos beszélgetést a riporter rögzítette is, és közzétették az X közösségi oldalon, amit Elon Musk is kommentált.

2024. 02. 28. 13:10
MUSK, Elon; SUNAK, Rishi
London, 2023. november 3. Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletember, a Tesla Motors elektromosjármû-gyártó, a SpaceX amerikai ûrkutatási magánvállalat és az X közösségi médiaplatform tulajdonosa a Rishi Sunak brit miniszterelnökkel tartott nyilvános beszélgetésen Londonban 2023. november 2-án, a mesterséges intelligencia (MI) biztonságos alkalmazásáról és kockázatairól tartott bletchley-i nemzetközi konferencia zárónapján. A brit kormány a világ elsõ globális MI-biztonsági csúcstalálkozójaként hirdette meg az angliai Bletchley-ben tartott kétnapos rendezvényt. MTI/EPA pool/Tolga Akmen Fotó: Tolga Akmen
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A beszélgetés során a „13 éves lány” kérdéseket tett fel a mellkötőkkel kapcsolatban, amelyek arra szolgálnak, hogy leszorítsák a lányok mellét, hogy fiúsabban nézzenek ki. A magát fiatal lánynak álcázó újságíró azt mondta, hogy a szülei nem engednék, hogy ilyet viseljen, mert jobboldaliak, ezután a beszélgetés már odáig fajult, hogy 

a Trans Youth Equality Foundation igazgatója agymosottnak nevezte a szülőket, és arról adott tanácsokat a lánynak, hogy hogyan válhat önállóvá, hogy szerezhet magának egy választott családot, hogy később a szülei engedélye nélkül is nemet válthasson.

Sőt azt is mondta, hogy tud küldeni mellkötőt a lánynak, csak mondja meg pontosan, hova küldje, hogy a szülei meg ne lássák azt. 

A Trans Youth Equality Foundation egyébként a honlapján is ad tanácsokat a fiataloknak a mellet leszorító kötések használatához, hívja fel rá a figyelmet a The Post Millennial hírportál. 

„A legtöbb srác és transzmaszkulin nem bináris fiatal szereti a mellkötözést, helyesebben fogalmazva, akarnak és szükségük van a kötésre” – áll a szervezet honlapján, és még azt is elmondják, milyen kötést érdemes választani. 

„Vásárolj olyan kötöző anyagot, amely segít a melleidet ellaposítani, de nem szorítja a mellkasodat. Egyes plasztikai sebészek szerint a túl sok éven át tartó, túl szoros kötés olyannyira lebontja a mellszövetet, hogy megnehezíti, hogy a későbbi melleltávolító mellkasműtét jól sikerüljön. Ez évekig tart, de egyeseknél ez valóban problémát jelent” – írják. 

Nyugtalanító 

– így kommentálta Elon Musk a Libs of TikTok videóját, amit megosztott a saját oldalán is. 

Az amerikai–dél-afrikai milliárdos köztudottan konzervatívabb gondolkodású, korábban a magyar családpolitikát is méltatta, de nem hagyta szó nélkül azt sem, amikor kanadai családok több ezres tüntetéseket tartottak országszerte  a gyermekek iskolában való szélsőséges baloldali indoktrinációja, a gendersemleges mellékhelyiségek ellen és a genderideológia visszaszorítása mellett

 

Borítókép: Elon Musk dél-afrikai–amerikai üzletember, a Tesla Motors elektromosjármű-gyártó, a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat és az X közösségi médiaplatform tulajdonosa (Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.