Halálba küldött milliókról beszélt Medvegyev

A komoly beszólásairól híres volt orosz elnök ismét keményen kiosztotta a nyugati vezetőket. Mint fogalmazott, szerencsétlen emberek millióinak életét befolyásolják, s a biztos halálba küldik őket.

Forrás: Telegram2024. 02. 28. 7:54
MEDVEGYEV, Dmitrij
Volgográd, 2023. június 1. Dmitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetõje látogatást tesz a Volgográdi régióban fekvõ Prudboj katonai gyakorlótéren 2023. június elsején. MTI/EPA/Pool/Szputnyik/Jekatyerina Stukina Fotó: Jekatyerina Stukina
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dmitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese a nyugati és ukrajnai politikai elit leépüléséről közölt bejegyzést a Telegramon. Szavai bizonyítására öt példát is említett, ezek között voltak halálba küldött milliók, a németek, az amerikaiak és a franciák is.

MEDVEGYEV, Dmitrij; PUTYIN, Vlagyimir
Dmitrij Medvegyev és Vlagyimir Putyin  a moszkvai Kremlben 2020. január 15-én. Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Alekszej Nyilkolszkij

Lássuk, mivé vált a nyugati politikai panoptikum. Szomorú, néha vicces, de baljós látvány

– kezdte bejegyzését az orosz politikus. Hozzátette: a sorozatos bohócok, akik egy napot sem dolgoztak a közszolgálatban, irányítják a csapatok akcióit, szerencsétlen emberek millióinak életét, és a biztos halálba küldik őket.

A legyőzött fasizmus országából érkező, ismét a Reichstagban ülő korcsok parlamenti cirkusza azt követeli, hogy küldjenek nagy hatótávolságú rakétákat neonáci leszármazottaihoz, azzal a kockázattal, hogy még több nagy hatótávolságú rakétát kapnak a fejükre

– fogalmazott a németekről szólva Medvegyev.

MEDVEGYEV, Dmitrij
Dmitrij Medvegyev felszólal a nemzetbiztonsági tanács ülésén a moszkvai Kremlben 2022. február 21-én. Mostani bejegyzésében halálba küldött milliókról beszélt a politikus. Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Alekszej Nyikolszkij

Bejegyzésében Joe Biden amerikai elnökre utalva kiemelte: 

A napról napra gyengülő, bizonytalan járású, tartós demencia állapotában lévő nagypapák, akik nehezen értik, kiről és miről beszélnek, vidám szajhákkal ölelkeznek, akik elhunyt orosz szélsőségesek özvegyének képében jelennek meg.

Dmitrij Medvegyev szerint eközben a nyugati vezetők színházi látogatást tesznek Kijevben, hogy eltereljék saját választóik figyelmét a felgyülemlett problémákról, ezzel pedig ismét megnyalják az amerikai tulajdonosaik piszkos csizmáját.

A franciákról szólva megjegyezte: Bonaparte kicsinyes örökösei napóleoni léptékű bosszúra szomjaznak. Mint arról a Magyar Nemzet is korábban beszámolt, nyugati csapatokat küldene Ukrajnába Emmanuel Macron francia elnök.

Medvegyev azzal zárja bejegyzését, hogy nap mint nap bukkannak fel példák a nyugati politikusok megbomlott agyára

És ezért a ló sápadt, a lovas pedig egyre közelebb jön...

– fogalmazott a politikus.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.