Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Ukrán rakéta pusztított a donyecki esküvőn + videó

Ukrán rakéta csapódott be Donyeckben egy étterem közelében, ahol éppen lagzit tartottak.

2024. 02. 24. 17:49
Lemberg, 2024. február 15. Bombatölcsért néz egy férfi Lembergben, miután orosz rakéta csapódott be a közelben 2024. február 15-én. A polgármester szerint három ember megsebesült a nyugat-ukrajnai városban. MTI/EPA/Mikola Tisz Fotó: Mikola Tisz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz–ukrán háborúban nem csak a katonák esnek el a harctereken, hanem a civilek is meghalnak – például egy-egy eltévedt vagy eltérített rakéta becsapódása miatt. Egy donyecki étterem közelében is ez történhetett, ahol az ifjú pár legboldogabb napja egyetlen másodperc alatt vált borzalmas tragédiává. Egy ukrán rakéta éppen az éttermet rombolta porig, úgy tudni, egy ember súlyosan megsérült.

Borítókép: Illusztráció az orosz–ukrán háborúról (Fotó: MTI/EPA/Mikola Tisz)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.